≡ Menu

Om mig

Anja Lysholm

Jeg hedder Anja Lysholm, og Efterlivet.dk er et site jeg startede i 2002 sammen med min daværende kæreste, Gunther Strube. Da Gunther nu er flyttet til Spanien, er sitet blevet mit, men det kan være du endnu støder på hans navn hist og her, og måske står der “vi” i stedet for “jeg” hvis jeg ikke har fået det rettet; nu ved du hvorfor.

Langfredag aften 1997  havde jeg en underlig oplevelse som gjorde mig det man vist kalder åndeligt søgende. September samme år døde min far, og det forstærkede min tørst efter viden. Da jeg så ham dø,  havde jeg en meget kraftig fornemmelse af at hans sjæl havde forladt hans krop, og jeg ville vide hvor den var blevet af!

En masse bøger blev læst, og da jeg mødte Gunther, præsenterede han mig for Robert Monroes og Bruce Moens bøger. Der fandt jeg endelig alle mine svar (og en måde at få flere svar på). Gunther og jeg begyndte at oversætte Bruce Moens bøger til dansk, og i 2006 udkom den første , Rejser ind i det Ukendte, på mit eget forlag, Forlaget Uforklarbar. Den næste, En Rejse Hinsides al Tvivl, udkom i 2009, og den tredje og fjerde, Rejser ind i Efterlivet og Rejsen til Nysgerrighedens Far, kommer – en dag 😉

Jeg har været på flere af Bruces workshops – den første i Polen i april 2005 som du kan læse om her! Bruce har været i Danmark flere gange da jeg arrangerede hans workshops her indtil han døde i 2017. Han uddannede andre undervisere til at føre hans arbejde videre – bl.a. mig. 🙂 Så skriv til mig hvis du er interesseret i at komme med på hans Exploring the Afterlife-workshop næste gang jeg holder den.

Jeg har været på The Monroe Institute i USA flere gange, i 2008, 2012, 2013 og 2015, og jeg vil blive ved at vende tilbage lige så tit jeg kan få råd til det. Det er en oplevelse jeg simpelthen ikke kan anbefale dig varmt nok!

Jeg er selv certificeret til at holde instituttets Excursion Workshop her i Danmark. Den kan du læse mere om her: Få adgang til dit fulde potentiale med Hemi-Sync.


Du er velkommen til at skrive til mig, og du må naturligvis også gerne skrive dine kommentarer direkte under de enkelte artikler.