≡ Menu

Herlige beskeder fra universet

Normalt fortryder jeg når jeg har tilmeldt mig en eller anden nyhedsservice med motiverende mails, især hvis de kommer for tit. Men nu er det sket at jeg har tilmeldt mig en som jeg glæder mig til hver eneste dag. Servicen hedder Notes from the Universe og består af en daglig mail med en lille “besked fra universet”. Beskederne er så underholdende formuleret at jeg ikke kan lade være med at smile stort når jeg læser dem, og det er en vigtig ting når jeg skal “belemres” med mere e-mail end jeg allerede får. Det er svært at beskrive, så jeg synes bare du skal prøve. Du kan jo altid melde dig fra igen hvis du er uenig med mig: Sign up-side for Notes from the Universe (bemærk at hvis du bruger Chrome som browser, kan der være problemer med valg af land/by)

Udforsk din bevidsthed
{ 3 comments… add one }
  • Mette Weber 15. august 2011, 16:33

    Prøvede at signe up men ingen by i Danmark ved navn København. Så skulle man vælge den nærmeste by og det var en i Jylland – måske de gode beskeder fra universet kun går til Jylland 😉

  • Anja Lysholm 15. august 2011, 16:35

    Hej Mette. Jeg har lige prøvet, og København dukker fint op her. Mærkeligt …

  • Mette Weber 15. august 2011, 16:40

    Prøver igen

Leave a Comment