≡ Menu

Dorte fortæller om sin mors nærdødsoplevelse

Jeg har fået følgende beretning fra Dorte:

Da min mor ventede min søster, sprang hendes moderkage i 7 måned, og hun røg “ba bu” på sygehuset. Hun skulle have kejsersnit, da hun var ved at forbløde. Under operationen stopper hendes hjerte i 8 minutter!
Jeg ved, at efter ca. 5 minutters hjertestop, er man “klinisk død”, og efter ca. 6-7 minutter begynder hjernen at dø.

Under alt det her oplever min mor, at “nogen” tager hendes hånd, og de går igennem en lang tunnel. Hun kommer ud på en stor åben plads, og der er fyldt med mennesker, især mange af hendes afdøde familiemedlemmer, OG hun lægger mærke til at hendes fætter, som bor i Italien, også er der – og han er altså ikke død!

Hun ser, at det er hendes afdøde mor, der holder hende i hånden, og hun får fortalt at hun skal tilbage, men at hendes barn er nødt til at
blive!

Da hun begynder at bevæge sig tilbage i tunnelen, ser hun sig selv ovenfra på operationsbordet, og hun hører hvad lægerne taler om. Hun får senere at vide, at på det tidspunkt var hun stadig klinisk død, men hun kunne fortælle, hvad de havde talt om… noget lægen sagde skulle være umuligt!

Min lillesøster overlever ikke at blive født for tidligt, og min mor får at vide et par dage senere, at hun har haft hjertestop i længere tid!
MEN… hun får også en opringning, at hendes fætter døde samme dag, som hun fik kejsersnittet!