Voyages into the Unknown

Bind 1 i Exploring the Afterlife-serien

Af: Bruce A. Moen

Obs! Oversat til dansk med titlen Rejser ind i det ukendte - se Forlaget Uforklarbars hjemmeside.

gold line


Jeg er bare et almindeligt menneske hvis nysgerrighed efter at vide noget om den menneskelige eksistens efter døden har ført mig til usædvanlige oplevelser.Hvis der er nogen forskel på dig og mig, er det kun den at min nysgerrighed allerede har ført mig til at udforske og vide hvad der kommer efter døden i Efterlivet.

Bruce A. Moen256 sider, ISBN 1-47174-068-6

Vi har altid været nysgerrige efter hvad der findes på den anden side af døden. Dette fascinerende bind fortæller historien om forfatterens første rejser ud over livets grænser med de teknikker Monroe Instituttet udviklede. Et omfattende indblik i hvordan man får adgang til Efterlivet, inklusive de højere bevidsthedsniveauer som lader os foretage disse indre rejser hinsides livets grænser. Moen siger, "Jeg sejlede ud og hjem mange gange og vendte tilbage med mere viden gennem min egen direkte erfaring."
(citeret fra Hampton Roads-kataloget)


Sådan køber du bogen 
(se Forlaget Uforklarbar hvis du vil have den på dansk)


Fås også i elektronisk format

INDHOLDSFORTEGNELSEN FRA REJSER IND I DET UKENDTE


PROLOG

I. OKLAHOMA CITY: 19. APRIL 1995

II. INDLEDENDE STREJFTOG
En barndomsdagdrøm
Hvem er du?
En chokerende, larmende opvågning
En vågen vision om en skive

III. GATEWAY VOYAGE
Møde med Jeg/Dér 
Meningen med visionen om skiven

Gå ud?

IV. LIFELINE
Forestillingsevne
Indtryk
Nå, hvad er så en fremdragelse?
Hvem er Joshua?
Benjie igen

V. NÆSTE LIFELINE
Nye sanseværktøjer
Fremdragelsen af Obersten

VI. LÆNGERE REJSER
Blomsterne, Rebecca og Træner
Energiarbejde og fremdragelsestræning
Sort snask
At se det ikke være der
Spøgelsesjagt

EPILOG: DETTELIV OG EFTERLIVET

APPENDIKS A. MONROE INSTITUTTET, GATEWAY VOYAGE-KURSET OG DERES JARGON
Monroe Instituttet
FFR og Hemi-Sync
Hemi-Sync: Min forklaring
Fokusplanerne
Gateway-erklæringen
En personlig bemærkning

APPENDIKS B. LIFELINE-KURSETS REFERENCEOPLYSNINGER
Lifelines fokusplaner
Lifeline Tjeneste Her
Lifeline Tjeneste Der
Et sted i Fokus 27

APPENDIKS C. RETNINGSLINJER FOR KONTAKT TIL EFTERLIVET


En anmeldelse fra Venture Inward

The Magazine of the A.R.E. and The Edgar Cayce Foundation

Voyages Into The Unknown
af Bruce Moen. Hampton Roads.
Hvis denne bog var en maskine samlet af forfatteren, en ingeniør fra Colorado, ville designet være meget lidt kunstnerisk, og en bolt eller to kunne nok trænge til en ekstra stramning, men den ville virke fint. Bruce Moens redegørelse for sine udforskninger af Efterlivet lykkes fordi den beskriver hans oplevelser med oprigtighed og et empirisk blik for detaljer. Der er ingen mangel på detaljer, men skrivestilen er som i en personlig dagbog.

Emnet er fremdragelsen af døde mennesker som sidder fast i den ikkefysiske verden ude af stand til at fuldføre overgangen til Efterlivet fordi deres opmærksomhed af forskellige årsager stadig er fastholdt i den materielle verden. Efter træning på Monroe Instituttet ved Charlottesville, Virginia, fortsatte forfatteren sin søgen, og fandt og hjalp sjæle med at komme videre. Der er hjælpere på den anden side hvis opgave det er at hjælpe de nyligt afdøde, forklarer Moen, men i de tilfælde hvor nogen sidder fast og således stadig er koncentreret om det materielle, opnås kommunikationen nemmere af en levende person.

Blandt de døde som står i stampe, er der nogle der ved at de er døde, men alligevel klynger sig til jordplanet, men de fleste, hvis oplevelserne beskrevet her er noget man kan regne med, aner ikke at de ikke længere er fysisk i live. Tilsyneladende er alle fanget i deres egne tankemønstre, som f.eks. officeren fra den amerikanske hær som, opdagede forfatteren, havde kørt sin kampvogn gennem ørkenen siden 2. verdenskrig i håb om at genfinde sin deling. 

Jo, sandelig, der findes spøgelser der rumsterer rundt om natten, og de bliver også fanget af folk som er trænet i at konfrontere dem og snørre dem. Bruce Moen beskriver flere af disse hjemsøgninger, deriblandt sagen med "danserne", et ungt par som blev dræbt i en bilulykke på vej til en fest. De vidste at de ikke længere var fysisk i live, men eftersom de havde været afhængige af alkohol og stoffer, valgte de at tage bo i et hus hvor beboerne var slaver af de samme vaner. Deres besættelse gjorde det vanskeligt at fremdrage dem. Moen blev til sidst, efter flere mislykkede forsøg alene, nødt til at tilkalde forstærkninger fra denne verden såvel som den næste for at lokke de to åndelige dansere ind i en gruppedans - en slags leg der virkede - for at få dem ud af huset.

Når der kommer gang i denne fortælling, bliver læseren revet med, ligesom danserne, af indtagende personligheder. Gennem alle hans fremdragelses-anstrengelser, holder forfatteren sin godtroenhed i beundringsværdig kort snor og nægter at lade sig narre af noget der måske kun er hans egen fantasi. Selv efter gentagne eksperimenter med en anden deltager hvor deres ikkefysiske møder og fremdragelser synes at passe sammen, forkaster han ikke let sin tvivl. Han ser sig konstant over skulderen, undersøger og stiller spørgsmål

Der er dog en vinkel han ikke undersøger i sit forsøg på at finde ud af om hans oplevelser er virkelige eller indbildning: Hvad med telepati?  Det er da bestemt muligt for to mennesker telepatisk at udveksle ideer og billeder der smelter sammen til en sam-skabelse af indtryk og sågar scenarier som er fælles for begge. Måske er det et spørgsmål som Moen vil forfølge i den lovede fortsættelse. Men indtil videre er disse rejser rigeligt til at opsluge enhver læser som ønsker at opleve en andens rejse ind i Efterlivet. 
Dan Campbell
Anmelderen er forfatter til Edgar Cayce on the Power of Colors, Stones, and Crystals

gold line

Copyright© 1996-2001, by Bruce A. Moen, All Rights Reserved
(Oversat af Anja Lysholm & Gunther Strube, januar 2003. Korrekturlæst af Charlotte Uhlott)