Efterlivet er et område af den menneskelige bevidsthed som vi alle kommer til når vi forlader den fysiske verden ved fysisk død. Det er også det område vi kommer til når vi er bevidstløse, f.eks. når vi sover. Mennesker som er fysisk i live, kan lære bevidst at gå over og komme tilbage når de vil, for at gå på opdagelse. En bedre måde at sige det på er måske at vi kan lære at fokusere vores opmærksomhed hinsides den fysiske verden. Fysisk levende mennesker forlader ikke rigtigt den fysiske verden for at gå på opdagelse - de lærer bare at fokusere deres opmærksomhed hinsides den. Der er  bestemte områder af den ikke-fysiske verden som er beboet af mennesker som ikke længere er fysisk i live. Det er disse områder der kaldes Efterlivet.

Lifeline-kurset på Monroe Instituttet (TMI) er hvor jeg lærte at fokusere min opmærksomhed på forskellige områder af Efterlivet. På Lifeline-sprog hedder disse områder Fokusplaner, og for nemheds skyld har de numrene 22 til 27. Hvert af disse fokusplaner definerer et bestemt område af Efterlivet, med de aktiviteter og situationer der er for de mennesker der bebor det plan. 

For at få en mere detaljeret beskrivelse af Efterlivsplanerne, klik på det område der interesserer dig. Husk venligst at denne information vil blive uddybet efterhånden som mere af Efterlivet bliver udforsket. Se også en beskrivelse af Fokus 1-21

Fokus 22-23 / Den Fysiske Verden / Trossystemer / Fokus 27 / Fokus 1-21

Forside

Copyright© 1996-2001, by Bruce A. Moen, All Rights Reserved
(Oversat af Anja Lysholm & Gunther Strube. Korrekturlæst af Charlotte Uhlott.)