Artikler af Bruce A. Moen

Gem de følgende artikler på din harddisk for at læse dem når du har tid og lyst, eller læs dem online. Husk at der er copyright på, og at de kun er til dit private brug.

 

Click
Bruce fortæller at det ikke er nødvendigt at du lærer teknikken at gå Ud af Kroppen for at udforske verdenerne hinsides den fysiske. 
Click
Appendiks C: Retningslinjer for Kontakt med Efterlivet - et uddrag fra hans bog Rejser ind i det Ukendte. Bruce skitserer en simpel teknik som alle kan bruge til at kommunikere med dem der ikke længere lever i den fysiske virkelighed.
Click
Historien om Nysgerrigheden: Bruce beskriver en vision der åbnede hans øjne og hans liv.
Click
Kapitel 15: Nye Sanseværktøjer: Gaver fra Shee-un. Under en fremdragelse lærer en åndelig vejleder Bruce at bruge et nyt værktøj.
Click
Genindsættelsesstationen: Et uddrag fra Bruces tredje bog som beskriver udforskningen af Genindsættelsesstationen, det sted i Fokus 27 som mennesker kommer igennem på deres vej til liv i den fysiske verden. Endnu ikke oversat.
Click
Gamle Vaner er Sejlivede - Fremdragelse af en Bedstemor. Et uddrag fra Bruces anden bog, En Rejse Hinsides al Tvivl
Click
Max' Helvede. Bruce lærer om og besøger et sted kaldet "Helvede". Et uddrag fra Bruces anden bog, En Rejse Hinsides al Tvivl
Click
Kristendom. Nogle gange spørger gode mennesker hvis tro hælder mod konservativ Kristendom, Bruce hvordan hans "tro" kan forenes med det Biblen siger. Denne artikel blev skrevet af Bruce som svar på sådan et spørgsmål. Endnu ikke oversat.
Click
Mors overgang til Efterlivet. Bruces mor døde i oktober 1997. Han fortæller om denne intense, personlige oplevelse som en del af sin fortsatte mission - at mindske frygt og usikkerhed for døden, og hjælpe dig med at øge din viden om Efterlivet. Endnu ikke oversat.
Click
Udforskning 27: Ren Ubetinget Kærlighed ved TMI Der. I feburar 1996 deltog Bruce i et nyt kursus ved TMI som hed "Udforskning 27." Dets formål var en detaljeret udforskning af Fokus 27 og at besøge et sted som Bob Monroe kaldte "Samlingen." Denne artikel danner basis for det første kapitel i Bruces tredje bog. Endnu ikke oversat.
Click
At ændre eller fjerne gamle, ubrugelige overbevisninger. Denne artikel skitserer den metode Bruce brugte til at afdække, ændre eller fjerne overbevisninger som blokerede hans sanseopfattelse i den ikke-fysiske verden. Endnu ikke oversat.
Click
Samlingen. Et uddrag fra hans tredje bog, kapitel 14, 15 og 16. Beskriver yderligere Bruces oplevelser under "Udforskning 27" hvor han lærer om Samlingen, jordforandringer, møder forskellige slags ET'er og demonstrerer Ren Ubetinget Kærlighedsenergi for nogle af dem. Endnu ikke oversat.
Click
En online-fremdragelse. Under en live chat en torsdag aften på Viden om Efterlivets chatforum på ADC spurgte Bruces søster, Topsy, om en drøm hun havde haft hvor en nyligt afdød ven optrådte. I den chat der fulgte efter, mødte Topsy sin ven, Nancy, i en ikke-fysisk virkelighed og fremdrog hende under den chatsession. Dette er en log af den chat. 
Click
En rejse til viden om Efterlivet. Denne artikel stod i april/maj 1999-udgaven af NEXUS Magazine og er gengivet her med deres tilladelse. Endnu ikke oversat.

Forside \ Kildemateriale \ Ofte Stillede Spørgsmål

Copyright© 1996-2001, by Bruce A. Moen, All Rights Reserved
(Oversat af Anja Lysholm & Gunther Strube, juli 2002)