Dorte fortæller om sin mors nærdødsoplevelse

Jeg har fået følgende beretning fra Dorte:

Da min mor ventede min søster, sprang hendes moderkage i 7 måned, og hun røg “ba bu” på sygehuset. Hun skulle have kejsersnit, da hun var ved at forbløde. Under operationen stopper hendes hjerte i 8 minutter!
Jeg ved, at efter ca. 5 minutters hjertestop, er man “klinisk død”, og efter ca. 6-7 minutter begynder hjernen at dø.

Under alt det her oplever min mor, at “nogen” tager hendes hånd, og de går igennem en lang tunnel. Hun kommer ud på en stor åben plads, og der er fyldt med mennesker, især mange af hendes afdøde familiemedlemmer, OG hun lægger mærke til at hendes fætter, som bor i Italien, også er der – og han er altså ikke død!

Hun ser, at det er hendes afdøde mor, der holder hende i hånden, og hun får fortalt at hun skal tilbage, men at hendes barn er nødt til at
blive!

Da hun begynder at bevæge sig tilbage i tunnelen, ser hun sig selv ovenfra på operationsbordet, og hun hører hvad lægerne taler om. Hun får senere at vide, at på det tidspunkt var hun stadig klinisk død, men hun kunne fortælle, hvad de havde talt om… noget lægen sagde skulle være umuligt!

Min lillesøster overlever ikke at blive født for tidligt, og min mor får at vide et par dage senere, at hun har haft hjertestop i længere tid!
MEN… hun får også en opringning, at hendes fætter døde samme dag, som hun fik kejsersnittet!

2 thoughts on “Dorte fortæller om sin mors nærdødsoplevelse

 1. Kære Anja
  Jeg var inde og kikke på din profil, fordi du har fødselsdag. Og jeg fik så lyst til at sende dig en lille hilsen. Jeg har selv for år tilbage interviewet flere mennesker om deres nær-døds-oplevelser m.h.p. at skrive en bog. Jeg skrev den også, men den blev ikke antaget p.gr.a. for mange citater, som jeg ikke havde indhentet tilladelse til at bruge.
  Jeg har selv flere erindringsglimt af et åndeligt landskab, og mange af disse erindringer eller drømmesyn har jeg fået bekræftet gennem Michael Newton´s bøger. Newton er en amerikansl hypnoterapeut, som ved et tilfælde fik folk i så dyb en hypnose, at de begyndte at fortælle om livet mellem livene. Og det er spændende og fantastisk læsning. Hvis det ikke var fordi, jeg selv blev bekræftet i mine forunderlige drømmebilleder, ville jeg nok mene at hans beretninger er for fantasifulde. Har du læst ham? Han fortsætter, hvor bøgerne om nær-døds-oplevelser stopper…
  Hav´en god dag!
  Med venlig hilsen
  Eva Vith

 2. Hej Eva

  Et lidt sent tak for din hilsen. 🙂

  Jeg har læst Michael Newton – fantastiske bøger! Som du måske ved, oversætter og udgiver jeg Bruce Moens bøger, og de bekræfter også de ting Newtons klienter fortæller om. Det er fedt når flere uafhængige kilder fortæller nøjagtigt de samme ting.

  Må jeg være nysgerrig og spørge hvordan du kom i kontakt med folk der har haft nærdødsoplevelser? Jeg har nemlig haft flere henvendelser fra journalister (ganske vist er det længe siden sidst) der havde svært ved at finde nogle og derfor har spurgt mig om jeg havde nogle kontakter.

  Mange hilsner
  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.