Om mig

Jeg hedder Anja Lysholm, og Efterlivet.dk er et site jeg startede i 2002 sammen med min daværende kæreste, Gunther Strube. Da Gunther nu er flyttet til Spanien, er sitet blevet mit, men det kan være du endnu støder på hans navn hist og her, og måske står der “vi” i stedet for “jeg” hvis jeg ikke har fået det rettet; nu ved du hvorfor.

Langfredag aften 1997  havde jeg en underlig oplevelse som gjorde mig det man vist kalder åndeligt søgende. September samme år døde min far, og det forstærkede min tørst efter viden. Da jeg så ham dø,  havde jeg en meget kraftig fornemmelse af at hans sjæl havde forladt hans krop, og jeg ville vide hvor den var blevet af!

En masse bøger blev læst, og da jeg mødte Gunther, præsenterede han mig for Robert Monroes og Bruce Moens bøger. Der fandt jeg endelig alle mine svar (og en måde at få flere svar på). Gunther og jeg begyndte at oversætte Bruce Moens bøger til dansk, og i 2006 udkom den første , Rejser ind i det Ukendte, på mit eget forlag, Forlaget Uforklarbar. Den næste, En Rejse Hinsides al Tvivl, udkom i 2009, og den tredje og fjerde, Rejser ind i Efterlivet og Rejsen til Nysgerrighedens Far, kommer – en dag 😉

Jeg har været på flere af Bruces workshops – den første i Polen i april 2005 som du kan læse om her! Bruce har været i Danmark flere gange da jeg arrangerede hans workshops her indtil han døde i 2017. Han uddannede andre undervisere til at føre hans arbejde videre – bl.a. mig. 🙂 Så skriv til mig hvis du er interesseret i at komme med på hans Exploring the Afterlife-workshop næste gang jeg holder den.

Jeg har været på The Monroe Institute i USA flere gange, i 2008, 2012, 2013 og 2015, og jeg vil blive ved at vende tilbage lige så tit jeg kan få råd til det. Det er en oplevelse jeg simpelthen ikke kan anbefale dig varmt nok!

Jeg er selv certificeret til at holde instituttets Excursion Workshop her i Danmark. Den kan du læse mere om her: Få adgang til dit fulde potentiale med Hemi-Sync.


Du er velkommen til at skrive til mig, og du må naturligvis også gerne skrive dine kommentarer direkte under de enkelte artikler.

6 thoughts on “Om mig

 1. Kære Anja. Jeg har for to år siden prøvede at få en anden demission oplevelse, et syn af noget andet end hvor jeg befandt mig, og jeg vil gerne vide hvad det er. Jeg var hjemme ved en veninde og vi havde bestilt pizza, jeg sad ind i hendes stue, og hun kom ind med pizzabakkerne og sat sig ved siden af mig på sofaen. Lige pludselig fik jeg en smag og duft af noget andet slags mad og fik en fornemmelse af at jeg sad udenfor i et slags vinhave . Jeg mærkede stemningen men kunne ikke se det, og vupi kom jeg tilbage til den virkelige verden og det der var foran mig. mystisk nok spurgte jeg min veninde om hun også mærkede det, og hun sagde ja. Jeg glemmer aldrig den oplevelse og har kun haft den en gang. Om det var et syn fra en anden tid?.

 2. Hej Anja. Super website du har her! Jeg bruger selv hemi-sync og har været på Monroe Instituttet to gange: første gang tilbage i juni 2000, hvor jeg var på Gateway. Så gik der desværre en del år, hvor jeg ikke havde råd til at komme afsted, selvom lysten nu var stor nok, men det går jo ikke altid, som man ønsker.
  Sidste år lykkedes det så endelig at komme “hjem” igen, hvor jeg tog Lifeline i august. Og jeg skal allerede tilbage til juli i år, hvor jeg tager Guidelines. Og det bliver forhåbentlig ikke sidste gang! Det er, som du siger, en oplevelser der ikke kan anbefales varmt nok! Stor hilsen! 🙂

 3. Hej Michael. Fantastisk at høre fra dig! Jeg kender kun til 3 andre danskere der har været derovre. Fedt at vide at vi er flere derude! 😀

 4. Ja, jeg kender heller ikke ret mange danskere, der har været derovre- lige præcis tre andre ligesom dig, så det var en positiv overraskelse at have opdaget dig. 🙂
  Den ene er en god ven, som jeg fik kontakt til gennem en co-facilitator på Gateway tilbage i 2000, efter jeg kom hjem. Han har været derovre et hav af gange.
  De to andre mødte jeg på en messe i Falkonér Centeret, inden jeg rejste derover: Egon Egelund og Helle Titanis, som har distribueret hemi-sync i Danmark i mange år. Egon rådgav mig lidt omkring det praktiske inden turen, hvilket var rart for sådan en 22-årig knægt, som jeg var dengang, der aldrig før havde rejst længere end til Jylland på egen hånd. Helle og Egon har jeg så ikke haft kontakt med siden andet end, når jeg har bestilt nogle CD’er gennem Lydhealing.

 5. Netop Eghon og Helle er også to af dem jeg har mødt. Jamen, så må vi da i hvert fald være 6 danskere – og der må jo gemme sig flere derude? 😉 Bor du og din ven tilfældigvis i Københavnsområdet? Jeg er ved at lave et “Local Chapter” for folk med interesse for Hemi-Sync. https://www.facebook.com/groups/TMILocalChapterCopenhagen/ (I skal være meget velkomne i gruppen selv om I evt. ikke bor i København – foreløbig er der jo kun det ene, og det kunne være fedt at have flere end mig med som har været derovre.)

 6. Vi bor begge i Københavnsområdet, men det er kun mig, der stadig bruger hemi-sync jævnligt, så jeg ved ikke, om jeg kan lokke ham med. Ellers bliver det “bare” mig, der kommer, men så er vi da to i gruppen, der har været derovre. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.