≡ Menu

Gratis

Jeg har flere forskellige aktiviteter som du får gratis bidder af når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.Du får først og fremmest mit gratis Hemi-Sync-forløb

Derudover …

Jeg udgiver Bruce Moens bøger på dansk, og du får gratis …

Kapitlel fra Rejser ind i det Ukendte: Prolog (bogens indledning)

Kapitlel fra Rejser ind i det Ukendte: En chokerende, larmende opvågning (Tror du at søvnlammelser udelukkende er et fysisk fænomen? Dette afsnit antyder noget andet.)

Kapitlel fra En Rejse Hinsides al Tvivl: Mordet på Scott

Kapitlel fra En Rejse Hinsides al Tvivl: Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger

Bruce Moens bøger

Jeg skriver om kærlighed og utroskab, og du får gratis …

Så er det nu – en ærlighedsproces – gratis guide til ærlighed fra Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab.

Foredraget Ud af utroskabet – en lydfil på 27 minutter.

Balance i kærligheden

Jeg laver guidede meditationer, og du får gratis …

Dagens Fokus – en guidet meditation du kan bruge til at fremme en bestemt egenskab i dig selv som du kan have gavn af i løbet af din dag. Du kan lytte til den om morgenen inden du går i gang med det du skal, og du kan lytte til den i løbet af dagen for at centrere dig og holde fokus på det du har besluttet dig for. Du får også en rabatkode der giver dig 10 %’s rabat på alle mine guidede meditationer.

Dagens Fokus

Jeg underviser i Viden om Efterlivet efter Bruce Moens metode, og du går gratis …

En online prøveudgave af workshoppen Udforskning af Efterlivet på dansk.

Og sidst, men ikke mindst …

… får du pdf’en “Min spirituelle handlingsplan” – en pdf på 15 sider med spørgsmål du kan bruge til at gøre status over det år der er gået, og lægge planer for det kommende år. Kan bruges til alle tider – ikke kun ved kalenderårsskiftet. 🙂

Min spirituelle handlingsplan