Robert A. Monroe

Robert MonroeRobert Monroe, grundlægger af Monroe Instituttet i USA, undersøgte den menneskelige bevidsthed, herunder det vi kalder Efterlivet, under sine mange ud af kroppen-oplevelser. Han fandt frem til forskellige fokusplaner som bevidstheden befinder sig i under forskellige forhold. Her er en beskrivelse af nogle af dem:

Fokus 1 (også kaldet C1)
Det er her du befinder dig lige nu! Det er den vågne, fuldt bevidste tilstand.

Fokus 10
Sindet er vågent, men kroppen sover.

Fokus 12
En udvidet bevidsthedstilstand.

Fokus 15
En tilstand hvor tiden ikke eksisterer.

Fokus 18
En tilstand af ren ubetinget kærlighed.

Fokus 21
Broen til andre energisystemer.

Fokus 22
Her befinder man sig når man stadig er i live, men ikke ved bevidsthed. Det kan være når man drømmer, er i narkose eller ligger i koma.

Fokus 23
Det er her man finder det vi kalder spøgelser. Det er mennesker som er døde, men af en eller anden grund ikke er klar over det, eller har en meget stærk binding til det fysiske der gør at de ikke vil videre. Typisk har de ingen kontakt til andre sjæle. Det er svært for ikkefysiske hjælpere at få kontakt med dem, da deres binding til det fysiske er så stærk, så der er brug for at fysiske mennesker tager kontakt til dem og hjælper dem videre. Dette kaldes også en ‘fremdragelse’.

Fokus 24, 25 og 26
Dette kaldes også Trossystem-territorierne. Sjæle på disse fokusplaner er her på grund af nogle overbevisninger de havde da de var fysisk i live. Alle de sjæle der befinder sig i et bestemt territorium, har haft den samme overbevisning.

Fokus 27
Hvis alt går som det “skal” – og det gør det som regel – er det her man kommer hen når man dør. Her ligger Modtagelsescentret hvor afdøde slægtninge og venner (eller andre hjælpere) kommer for at tage imod den nyligt afdøde. Bruce Moen har fundet frem til andre centre i Fokus 27 som har til formål at hjælpe mennesker med deres videre udvikling, både i det fysiske og i Efterlivet. Det er bl.a. Uddannelsescentret, Humorcentret, Healing- og Foryngelsescentret, og Planlægningscentret.

Fokus 34/35
“The Gathering”. Her er væsner fra andre steder i universet samlet for at observere jordens kommende forandring.

Fokus 42
Jeg Dér-klyngebevidstheden

Fokus 49
Samlingen af Jeg Dér-klynger

Robert Monroes bøger er desværre ikke udkommet på dansk – kun nr. 2, Fjerne Mål, som nu er udgået fra forlaget. Hvis du ikke kan læse engelsk, kan det anbefales at læse Bruce Moens bøger i stedet for. Hans forfatterskab er både en fortsættelse og et supplement til Monroes.

Jeg har lavet en video om Robert Monroe som du kan se her.

Jeg er certificeret i at holde Monroe-instituttets Excursion Workshop – den kan du læse om her: Få adgang til dit fulde potentiale med Hemi-Sync.

Hvis du er interesseret i Monroe-instituttets videreudvikling af Hemi-Sync, kan du se deres udvalg her: Kurser og lydfiler fra Monroe Institute

3 thoughts on “Robert A. Monroe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.