Find svarene selv

Når nu det her handler om at finde svarene selv frem for at tro på hvad andre fortæller dig, kan det måske undre at jeg anbefaler dig at læse bøger eller tage på workshops. Men dem jeg anbefaler, er netop nogle der kan give dig redskaberne til selv at undersøge tingene.

Det betyder at du selvfølgelig kan lade dig inspirere af deres oplevelser og de ting de mener at have fundet ud af, men at det er vigtigere (hvis du vil vide, ikke tro) at du tager værktøjerne til dig og bruger dem. Der findes sikkert mange andre måder at gå til det på. De her passer til mig, og jeg håber de kan inspirere dig også.

2 thoughts on “Find svarene selv

  1. Hej Judithe. Jeg har beskrevet det på forsiden som “den verden/dimension/virkelighed man kommer over i når man forlader sin fysiske krop. Det gør man f.eks. ubevidst når man sover, mere eller mindre bevidst under ud af kroppen-oplevelser, og endelig når man forlader sin krop for allersidste gang og lader den dø.” I virkeligheden kunne man lige så godt kalde det førlivet, mellemlivet eller bare livet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.