Bruce Moen

Bruce MoenBruce Moen har skrevet fem bøger om sin udforskning af Efterlivet: Voyages into the Unknown (er udkommet på dansk med titlen Rejser ind i det Ukendte), Voyage Beyond Doubt (er udkommet på dansk med titlen En Rejse Hinsides al Tvivl), Voyages into the Afterlife, Voyage to Curiosity’s Father og Afterlife Knowledge Guidebook.

Grunden til at jeg er så begejstret for lige præcis Bruce Moen, er at han lærer folk hvordan de selv udforsker Efterlivet. Han er ikke den der sidder med alle svarene, men kan lære dig hvordan du finder dem. Tænk at du ikke længere behøver læse om andres fantastiske åndelige oplevelser og evner, men selv personligt kan opnå de samme ting! Og endda ved hjælp af nogle ret simple teknikker – som dog naturligvis kræver dedikation og træning.

Og så er han – undskyld udtrykket – meget “nede på jorden”. Han ophøjer ikke nogen mennesker eller evner til noget særligt, men gør meget ud af at fortælle at alle kan gøre de ting han gør.

Hvis du har lyst til at læse om min tur til en af hans workshops i Krakow, så klik her!

Her kan du høre et interview jeg lavede med ham i 2010: Interview med Bruce Moen

Og her kan du se min lille præsentation af ham hvis du hellere vil se video end at læse: Den ene side af Bruce Moen

Jeg har sammen med Gunther Strube oversat en stor del af Bruces website Afterlife Knowledge til dansk. Gå til den oversatte side ved at klikke her.


✿ Bruce Moen døde d. 14. november 2017. ❤

sitemap

Jeg er certificeret af Bruce til at holde hans Exploring the Afterlife-workshop. Den kan du læse om her

8 thoughts on “Bruce Moen

 1. Jeg vil meget gerne vide om i har noget eller ved hvor man kan få noget som børn kan forstå om livet efter livet.
  Min datter har i tirsdags mistet sin alle bedste veninde på 8 år i en voldsom trafikulykke. Hun sørger meget og jeg vil gerne hjælpe hende endnu mere med at få nogle andre tanke på hele situationen.
  Venlig hilsen
  Mimi Larsen

 2. hej ven, ja det kan være en svær situation for et barn at miste, ved der findes nogle gode bøger på biblioteket om dette…nogle som er skrevet som en smuk lille fortælling om himlen og englene for børn. Håber det kan hjælpe lidt. knus Helle

 3. Kære Mimi

  De eneste børnebøger jeg er stødt på i den genre, er desværre på engelsk. Det er Neale Donald Walsch (forfatteren af Guddommelige Samtaler) der har lavet bøgerne “The little soul and the sun” og “The little soul and the earth”, som jeg synes er helt vidunderlige. Den første kan jeg se kan læses online her:

  http://www.selvet.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13928

  Måske du kan oversætte den for hende hvis du er god til engelsk? De rigtige bøger er meget smukke og kan bestilles på http://www.saxo.com 🙂

  Jeg håber det er noget der kan hjælpe hende.

  Kærlig hilsen
  Anja

 4. Pingback: Anja Lysholm » Blog Archive » Jeg har fået et tag i hovedet!
 5. Pingback: Gratis bøger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.