≡ Menu

Bruce Moen

Bruce MoenBruce Moen har skrevet fem bøger om sin udforskning af Efterlivet: Voyages into the Unknown (er udkommet på dansk med titlen Rejser ind i det Ukendte), Voyage Beyond Doubt (er udkommet på dansk med titlen En Rejse Hinsides al Tvivl), Voyages into the Afterlife, Voyage to Curiosity’s Father og Afterlife Knowledge Guidebook.

Grunden til at jeg er så begejstret for lige præcis Bruce Moen, er at han lærer folk hvordan de selv udforsker Efterlivet. Han er ikke den der sidder med alle svarene, men kan lære dig hvordan du finder dem. Tænk at du ikke længere behøver læse om andres fantastiske åndelige oplevelser og evner, men selv personligt kan opnå de samme ting! Og endda ved hjælp af nogle ret simple teknikker – som dog naturligvis kræver dedikation og træning.

Og så er han – undskyld udtrykket – meget “nede på jorden”. Han ophøjer ikke nogen mennesker eller evner til noget særligt, men gør meget ud af at fortælle at alle kan gøre de ting han gør.

Hvis du har lyst til at læse om min tur til en af hans workshops i Krakow, så klik her!

Her kan du høre et interview jeg lavede med ham i 2010: Interview med Bruce Moen

Og her kan du se min lille præsentation af ham hvis du hellere vil se video end at læse: Den ene side af Bruce Moen

Jeg har sammen med Gunther Strube oversat en stor del af Bruces website Afterlife Knowledge til dansk. Gå til den oversatte side ved at klikke her. Der er nogle af siderne som endnu ikke er arbejdet igennem (korrekturlæst) – det vil du kunne se nederst på siden. Skulle du finde en fejl på nogle af de sider som er korrekturlæst, må du meget gerne skrive det til mig). Skulle du i øvrigt være en haj til dansk/engelsk, og har du lyst til at hjælpe, er du meget velkommen til at oversætte/korrekturlæse en side eller to (eller ti!). Skriv til mig inden så der ikke er flere der laver det samme.

BEMÆRK: Bruce kommer jævnligt til Danmark og afholder workshops. Læs mere på Uforklarbars hjemmeside (den er også min).