Dine gaver

Tusind tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev.

Den gratis videoserie om Hemi-Sync er landet i din indbakke (ellers kan du komme i gang med det samme her: Velkommen til det gratis prøveforløb).

Har du ikke modtaget mailen fra mig, så tjek om den kunne være havnet i en spam-mappe. Og tilføj gerne e-mailadressen [email protected] til dit adressekartotek. Så slipper du for at skulle lede efter mails fra mig i dit spamfilter fremover. 🙂

Gift box and roses

Guidet meditation: Dagens fokus

Dagens Fokus er en guidet meditation du kan bruge til at fremme en bestemt egenskab i dig selv som du kan have gavn af i løbet af din dag. Du kan lytte til den om morgenen inden du går i gang med det du skal, og du kan lytte til den i løbet af dagen for at centrere dig og holde fokus på det du har besluttet dig for. Den varer 12 minutter. (Bemærk: Denne meditation indeholder ikke Hemi-Sync.)

Hvis du ikke lige bryder dig om underlægningsmusik – eller netop den musik jeg har valgt – kan du også downloade meditationen her uden musik.


Bonus

Jeg har andre gratis ressourcer liggende, som du er velkommen til at hente her på siden hvis du vil have endnu mere. Du kan højreklikke på linkene og vælge “gem som” for at gemme filerne på din computer.

Kapitler fra Bruce Moens bog Rejser ind i det Ukendte

Prolog (bogens indledning)

En chokerende, larmende opvågning (Tror du at søvnlammelser udelukkende er et fysisk fænomen? Dette afsnit antyder noget andet.)

Appendiks C: Retningslinjer for kontakt til efterlivet

Kapitler fra Bruce Moens bog En Rejse Hinsides al Tvivl

Mordet på Scott

Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger

Min spirituelle nytårsrefleksion

Gør status over det år der er gået, og læg planer for det kommende år. Kan bruges til alle tider – ikke kun ved kalenderårsskifte 🙂 Hent Min spirituelle nytårsrefleksion her

Print filen ud (eller læs den på skærmen, og brug en notesbog), sæt dig et roligt sted, gør det hyggeligt omkring dig, og giv dig god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.