Ønskebrønden

well.gif (13496 bytes)

Ved du at du kan få det du ønsker dig? Det kan du! Universet/Livet/Gud – hvad du end kalder den store kraft vi alle er en del af – vil gerne have at du har det godt og er glad. Derfor opfylder det gerne dine ønsker (med mindre de strider mod andres livsplan). Men du er nødt til at være præcis. Jo mere præcis du er med at beskrive det du ønsker dig, des hurtigere og mere præcist bliver dit ønske opfyldt. Desværre er det ikke alle der er udstyret med evnen til at visualisere (se et klart billede for sig af det de gerne vil have). Derfor har jeg lavet Ønskebrønden her.

Her kan du skrive hvad du ønsker dig, og derefter sende dit ønske af sted. Ved at skrive det ned tvinger du dig selv til at gøre det klart hvad det er du gerne vil have. Og når du sender ønsket af sted, indstiller du dig mentalt på at nu er ønsket virkelig bestilt. Det er formålet med Ønskebrønden. Du kan gøre præcis det samme i tankerne, på et stykke papir eller hvad der nu fungerer bedst for dig – dette er bare én måde at gøre det på.

Sådan får du bedst og hurtigst dit ønske opfyldt

Formuler ønsket positivt og i nutid

Du skal formulere dit ønske som om det allerede er en realitet. (Det er også det man kalder en “bekræftelse“). Og så skal du formulere det positivt. Hvis det f.eks. er penge du ønsker dig, så vil det være bedre at sige “Jeg har altid penge nok” end “Jeg vil ikke længere være fattig”.Hvis du prøver at sige de to sætninger højt for dig selv, kan du måske også mærke at den første giver dig en glad og let fornemmelse indeni, mens den anden bare minder dig om dit pengeproblem? Det lader til at det der letter dig, også letter leveringsprocessen!

Vær så præcis som muligt

Hvis du f.eks. ønsker dig en ny bil, får du hurtigere ønsket opfyldt hvis du danner dig et billede af hvilken bil du gerne vil have. “Jeg ønsker mig en bil” giver altså en længere leveringstid end “Jeg har en ny blå, 4-dørs VW med dobbelt airbag og et tilhørende sæt vinterdæk”.

Hav tillid!

Ønsk, og stol så på at du får dit ønske opfyldt. Kender du det med at du køber en lottokupon og siger til dig selv: “Jeg vinder ikke alligevel”? Hvorfor så købe kuponen? Når du siger til dig selv “jeg vinder ikke”, er det som at udtrykke et ønske, og det får du selvfølgelig opfyldt!

Det kan være svært i starten, men fortvivl ikke selvom tvivlen skulle snige sig ind. Det følgende er skrevet frit efter en forklaring Bruce Moen giver på sine workshopper:

Lad os sige at du ønsker dig et lån til en ny bil. Du ved det er svært fordi du har en dårlig økonomi, så idet du ønsker “jeg har et lån så jeg kan købe mig en bil”, så tænker du samtidig helt automatisk “ha, det kan jeg glemme alt om – der er da ingen der vil låne mig penge”.

Ugen efter sidder du så henne ved bilforhandleren. Han kigger i dine papirer, og så siger han “det kan du glemme alt om – der er da ingen der vil låne dig penge”. Hvad tænker du så? Du tænker sandsynligvis: “Jeg vidste det!! Jeg får ikke det lån!”. Og så har du netop annulleret din bestilling…

Så i stedet for at sige “Jeg vidste det!”, så tænk på en anden måde. Tænk sådan her: “Hey, da jeg ønskede mig det lån, sagde jeg samtidig til mig selv at jeg ikke ville få det – og den del er lige gået i opfyldelse! Ha, det virker jo! Når den ene del går i opfyldelse, så gør den anden del det også, og det betyder at jeg får det lån!” På den måde får du brugt din tvivl positivt, og det gavner processen.

Er du klar til at ønske?

Skriv dit ønske i boksen her under (det du har skrevet, bliver ikke gengivet her på siden, så det er helt anonymt)

Mønt
Klik på mønten for at kaste den i

 

 

 

 

Vil du have ekstra hjælp til manifestation? Så klik her

Læs hvordan jeg bruger bekræftelser til mere glæde

20 thoughts on “Ønskebrønden

  1. En dejlig side, jeg glæder mig til at vende tilbage og fortæller jeg om på hvilken mirakuløs måde den har virket for mig

  2. et stort ønske jeg er sikker på vil ændre mit og min mand´s tilværelse i dagligdagen

  3. Bekræftelser kan bestemt virke 🙂

    Men jeg hælder mest til den teori, at det skyldes at man selv får fokus på og arbejder på det ønske man gerne vil have opfyldt.
    Anyway, bare det virker, er grunden jo egentlig ligegyldig 🙂

  4. Kan huske da vi flyttede ind…lækkert at ungerne bare rendte rundt og legede.tænk gamle Ole skulle være mit ynglings nummer:)

  5. Ønske brønde virker altid 1000 tak for din❤️ og en spændende hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.