Online-workshop: Hvad sker der efter døden?

Hvad sker der efter døden? - fra tvivl til viden

Jeg arbejder på en online-workshop med titlen “Hvad sker der efter døden? – fra tvivl til viden”. Workshoppen er baseret på Bruce Moens bog Afterlife Knowledge Guidebook, og indholdet  svarer til at tage hans 3-dages Udforskning af Efterlivet-workshop:

“En workshop hvor du lærer at kontakte dem der lever i Efterlivet, ved at bruge de enkle metoder Bruce har udviklet siden han deltog på Lifeline-kurset på Monroe Instituttet.  De fleste deltagere oplever direkte bekræftet kontakt og kommunikation med afdøde og/eller hjælpere i løbet af workshoppen. Undervisningen foregår i et meget roligt tempo og med masser af praktiske øvelser.”

Jeg har foreløbig lavet en prøveudgave som du ganske gratis kan få adgang til ved at tilmelde dig nyhedsbrevet ovre i højre side. 

I prøveudgaven får du en lektion om bevidsthed og 4 øvelser i afslapning og energiopladning. Så du får noget ud af det hvis du interesserer dig for meditation og bevidsthed. (Der indgår ingen afdødekontakt i disse få øvelser – det kommer først langt senere i workshoppen.)

3 thoughts on “Online-workshop: Hvad sker der efter døden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.