Manifestation: Hvad vil du give?

Det meste af året har mine manifestationsøvelser primært bestået i at manifestere et nyt sted at bo. Mine visionboards har afspejlet det, og mine bekræftelser har handlet om det. 

De ønsker jeg havde til en ny bolig, er nu gået i opfyldelse i en grad jeg knapt fatter (jeg flytter på fredag), så forleden spurgte jeg mig selv: “Hvad mon der skal på mit visionboard for det nye år?”

Materielt set er der skam meget jeg kan ønske mig endnu, men de materielle ting jeg mangler, har befundet sig på mit visionboard i årevis, og jeg tænker at når nu mit boligønske er gået så eftertrykkeligt i opfyldelse, så kommer resten nok også. Så hvad skal jeg fylde på ønskesedlen, visionboardet og bekræftelseslisten for det nye år? 

Det fik jeg svaret på i dag pga. noget jeg hørte i en lydbog, nemlig: Manifestation handler ikke kun om hvad du vil HAVE, men også om hvad du vil GIVE. 

Bum. Hvad vil jeg egentlig give til andre og til verden? 

Dét var nemt for mig at svare på, så nu kan jeg gå i gang med at finde de rette billeder og ord til at skabe det i mit liv. Og lur mig om ikke det nødvendige materielle automatisk følger med efterhånden som vi træder ind i vores livsformål og lys?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.