Bruce Lipton (og Maja) anbefaler Hemi-Sync

Jeg fik en dejlig mail forleden. Mailen var fra Maja som deltog på min seneste workshop.

Hun havde hørt om Hemi-Sync til et foredrag med Bruce Lipton tidligere på året. Jeg var ikke klar over at han anbefalede Hemi-Sync, men det var jeg jo kun glad for at høre.

Her er hvad Maja skrev til mig i sin mail – og skrev at jeg gerne måtte fortælle videre:

“Jeg var på et weekendkursus hos Anja i Hemi-Sync d. 6 og 7 dec. 2014, som jeg varmhjertet kan anbefale. Jeg meldte mig på kurset fordi Cellebiologen og forfatteren Bruce Lipton anbefaler Hemi-Sync som middel til at slippe ubevidste reaktionsmønstre.

Ud over gode og lærerige oplevelser på selve kurset, har det givet mig nogle rigtig gode redskaber fremover. Anjas beskrivelser af de forskellige niveauer man kan nå gennem meditation, var en stor aha-oplevelse for mig.

Under kurset blev jeg desuden opmærksom på hvorfor jeg indimellem får migræne. Jeg fandt ud af at jeg indimellem spænder nogle muskler inde i hovedet som jeg gennem lydpåvirkningen fik hjælp til at slippe.

Tusind tak for dit arrangement og varme personlighed, Anja!”

Selv tak, Maja. Jeg bliver så glad når andre fortæller hvad de har fået ud af workshoppen, for det er (utrolig nok stadig) lidt svært for mig at forklare hvad den går ud på – fordi folk får så meget forskelligt ud af den.

Vil du opleve hvad Hemi-Sync kan gøre for dig?

Workshopperne i januar og marts blev hurtigt udsolgt, så jeg har oprettet ekstrahold.

Se oversigten over Hemi-Sync-workshops her

Og husk to ting:

  1. Jeg holder gerne workshop når det passer dig! Jeg skal ikke koordinere med andre end mig selv, så ønsk gerne en weekend hvor det passer dig.
  2. Har du taget workshoppen før, kan du altid gentage den til halv pris.

Du kan læse alle detaljerne om workshoppen her inden du tilmelder dig.

Nyd årets sidste dage. Jeg håber du får et helt vidunderligt nytår – og at vi ses i 2015.

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Her kan du se et vildt interessant interview med Bruce Lipton og Tom Campbell (fysiker som var en af dem der hjalp Robert Monroe med at udvikle Hemi-Sync) om bevidsthed:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.