≡ Menu

Findes der en dansk studiegruppe for Guddommelige Samtaler?

BrevkassespørgsmålHej Anja

Jeg har læst en bog af neal donald walsch (cwg) og finder at hans opfattelse af gud og tro er noget af det mest opløftende jeg har hørt/læst. jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme i kontakt med mennesker der deler min opfattelse og mennesker der studere disse bøger. jeg har haft rigtig svært ved at finde nogen i danmark syntes jeg ? cwg hjemmeside henviser til studiegrupper/centre men der findes umiddelbart ikke nogen i danmark. kan det virkelig passe ? tænkte du måske kendte til nogen ?

Mvh
Kenneth

Hej Kenneth

Jeg synes også det er nogle fantastiske bøger. Jeg kender desværre ikke til nogen studiegrupper, men jeg tænker at nogen måske kunne få øje på dit ønske her, og så kan de skrive til mig hvis de kender til en – så kan jeg sende deres mail videre til dig. 🙂

En anden mulighed er selv at oprette en gruppe på Facebook, f.eks. Så vil andre finde dig hvis de søger efter navnet.

Jeg skal sige til hvis jeg støder på noget.

Kærlig hilsen
Anja

Udforsk din bevidsthed
{ 1 comment… add one }
  • Jeanette Jensen 26. august 2018, 20:22

    Jeg er også interesseret i at mødes og tale om guddommelige samtaler og hvordan vi fører det ud i livet. Støtte hinanden og skabe sammen. Jeg er lige flyttet til Odense S.
    Hilsen Jeanette.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.