Har du nogensinde interesseret dig for ETs/interdimensionale intelligenser?

BrevkassespørgsmålHej Anja,

Så din hjemmeside: efterlivet.dk … interessant.

Har du nogensinde interesseret dig for hele sagen om ETs/interdimensionale intelligenser og om hvordan sandheden bliver undertrykt og vidner latterliggjort ?

Alligevel tyder meget på at der snart vil komme et gennembrud, idet beviserne snart har hobet sig så meget op og aktiviteten er så høj, at det nærmest er latterligt ikke at acceptere sandheden – hvad den fulde sandhed så end er. Dér bliver vi i stor grad holdt i uvidenhed af de andre intelligenser selv.

Vi har dog hårdt brug for deres energiteknologi som de har forsøgt at formidle til os “indfødte” på en pædagogisk måde. Desværre er dem som har arbejdet med det, blevet forfulgt (og det der er værre) af særinteresser og myndigheder igennem tiden. Det er trist, men folk begynder heldigvis at blive mere bevidste om hele situationen lidt efter lidt..

Se Steven Greers aktivisme på: http://www.siriusdisclosure.com/cseti-papers/the-imperative-of-consciousness/ – og på youtube..

og danske exopolitik’s hjemmeside www.exopolitik.dk

Hilsener,
Finn

Hej Finn

Nej, det er ikke et område der har interesseret mig særlig meget. Men jeg kender flere der har set ufo’er, nogle endog temmelig tæt på (jeg selv har “kun” drømt om dem), så jeg tænker at der nok er noget om snakken. 🙂 Dog er der så mange andre ting jeg hellere fordyber mig i, at det nok ikke bliver et emne jeg dykker ned i – medmindre jeg en dag selv har en oplevelse der gør mig nysgerrig nok.

Men nu bringer jeg dit spørgsmål her inkl. links – så kan interesserede jo begynde at dykke ned i emnet via dem.

Kærlig hilsen
Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.