Human Plus: Livet med Hemi-Sync – dag 30

Wow, så nåede jeg igennem 30 dages blogging om mit liv med Hemi-Sync. Jeg håber du har fået noget inspiration til hvad dette fantastiske værktøj kan bruges til. Der er meget mere, så det kan være jeg skriver indlæg som disse indimellem under samme hashtag, #livetmedhemisync – bare lidt mere sporadisk.

Hemi-Sync-workshopSom du kunne læse i går, har jeg i dag holdt workshop for en veninde. Det har betydet 6 Hemi-Sync-øvelser på kort tid, og det er altså noget der rykker!

Det giver ikke så meget mening at jeg fortæller hvilke øvelser, for de kan ikke købes i den form de har på workshoppen, men jeg kan fortælle at det mest dominerende tema på den workshop, er det Monroe-instituttet kalder Human Plus.

Human Plus er måde at aktivere underbevidsthedes kraft på og derigennem give mulighed for at skabe ændringer i ens liv. De frekvensmønstre der ligger på Human Plus-øvelserne, får blidt en ind i en særligt modtagelig, balanceret tilstand og etablerer en ”adgangskanal” (The Access Channel) som er den ultimative kommunikationskanal til alle niveauer af ens bevidsthed.

Under øvelserne åbnes adgangskanalen, og i den tilstand lærer man en række forskellige ”funktionskommandoer” (korte sætninger) som man sidenhen kan aktivere og bruge i hverdagen til f.eks. at kontrollere sin appetit, skabe en følelse af glæde, få mere flow, finde løsninger, koncentrere dig, huske bedre og meget andet.

Du kan klikke på linkene i teksten ovenfor og finde de titler der passer til, og du kan også se hele Human Plus-oversigten her.

5 thoughts on “Human Plus: Livet med Hemi-Sync – dag 30

 1. Tak for inspirationen. 🙂
  Jeg er i hvert fald blevet nysgerrig – og det lyder som en kliché, for det sker hver gang du starter nye emner. En dejlig rejse, og gradvist bliver jeg i hvert fald opmærksom på hvordan lyd kan skabe både ro og energi.
  Jeg må i din shop og kigge efter lidt forskelligt, for det er i hvert fald et nyt univers du har åbnet op for. God dag herfra.

 2. Da jeg havde klikket på Submit opdagede jeg “i hvert fald” to gange.
  Min skolelærer havde lammetævet mig for dén fejl. Dog positivt ment, i hvert fald. 🙂

 3. Inspirerende at følge dine 30 dage-:)
  Efter deltagelse i workshop har jeg fået Gateway Voyage CD’erne. Du nævner kun kortvarigt et par øvelser fra disse. Har du nogle gode fif i forhold til, hvordan man skrider frem. De anbefaler kronologisk rækkefølge – men jeg synes der er en del svære meditationer i relation til OBE, som har sat mig lidt i stå…da jeg åbenbart hænger vældigt godt fat i min krop-:) Del gerne gode råd, hvis du har nogle til dette emne.

 4. Hej Birgit. Lad dig endelig ikke bremse af at nogle øvelser ikke fungerer for dig. Jeg formår heller ikke at ryge ud af min krop i de øvelser. 😉 Man kan prøve dem et par gange og så gå videre i rækken. Jeg vil sige at det allervigtigste er at det føles godt og sjovt! En let tilgang til øvelserne er langt bedre end alt for stor alvor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.