Jeg skal til Italien – yay!

Jeg er blevet inviteret til Italien (Milano eller Rom – måske begge) til februar for at holde Bruce Moens Exploring the Afterlife-workshop. Jeg har hidtil kun holdt den workshop for en lille lukket gruppe da jeg boede i København, så det er en helt vild og vidunderlig mulighed jeg her har fået. Jeg glæder mig SÅ meget!

Af samme grund kan du fremover støde på en international hjemmeside af mig på engelsk, nemlig min nye side Exploring the Afterlife. Jeg har ikke tidligere haft nogen grund til at skrive om de ting på engelsk, men for en uges tid siden var jeg gæst i en Italiensk Facebook Live for dem som kunne være interesserede i workshoppen til februar, og det at høre deres mange interessante spørgsmål inspirerede mig til at begynde at skrive om det på engelsk også.

Jeg kommer næppe til at skrive noget på den side som jeg ikke også skriver på dansk her, så der er som sådan ingen grund til at følge mig begge steder, men så har du da et sted at linke hen hvis du kender en udlænding som er interesseret i Bruce Moens arbejde – og nu i mit. Det må du vældig gerne. Omend jeg også må tilstå at det prikker til hende den usikre Anja indeni at begive sig ud i at skrive om Moens arbejde på hans eget sprog på trods af at jeg har gjort det på dansk i årevis.

Jeg er så begejstret for hans undervisning, og jeg håber at kunne overbringe den på en måde hvor endnu flere mennesker vil få glæde af den i deres udforskning af Efterlivet. Hans metode er så praktisk og nede på jorden. Og det er måske derfor den passer så godt til mig. 🙂

One thought on “Jeg skal til Italien – yay!

 1. Det burde slet ikke prikke til den usikre Anja, for tværtimod bør du erkende, at du har en fantastisk motivation på flere planer. Dels at din stemme vækker til stor tillid. Du er det man i retoriske sammenhænge ville kalde ‘troværdig’, fordi du fremstår både lunt og omsorgsfuld i stemmen.

  Derudover mener jeg stadig, at din første bog – Hvem er du utro? – var den første introduktion til polyamori. Jeg var bestemt ikke vild med konceptet da jeg købte bogen, men det blev jeg, da jeg llæste hvad DU skrev frem for at lytte til hvad andre måtte mene om det du skrev eller sagde. Faktum er, med andre ord, at du er overbevisende, og dit mod er en af dine største ressourcer, også for dem af os, der aldrig har mødt dig IRL, men som turde tage chancen, fordi vi hørte positive ting FØR vi lærte dine værker og produktioner at kende.

  Jeg mener faktisk, det var en kommentar fra Thorborg, som gjorde mig nysgerrig – og lige siden har det været en lang og spændende rejse gennem flere af de ting du har skrevet gennem årene. Aldrig kedeligt, og altid udfordrende på den rigtig gode måde.

  Så når du KAN inspirere og motivere folk sådan, så skal du bare give den usikre side et kæmpe los i rumpetten. Tvivl kan være udmærket til at sikre, at kvaliteten altid er i top – det er den gode tvivl. Men når du først har været igennem alle processer, så tør jeg godt love dig, at det plejer at være rigtig godt.

  God weekend.

  PS: Jeg lover, at hvis du nogensinde laver noget hø, så skal jeg nok fortælle dig det – via PM, for jeg er jo også høflig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.