Kan man virkelig bevise efterlivet? Ja, man kan!

Måske har du læst om Bruce Moens workshop som jeg har skrevet en del om, og tænkt “ja ja, de taler om beviser, men man kan jo ikke bevise at der er liv efter døden”. Og det har du sådan set ret i – i hvert fald hvis vi taler videnskabelige beviser. Men det er ikke den slags beviser Bruce taler om.

Videnskaben er endnu ikke så langt at den kan måle at der er et efterliv. Derfor er der ikke andet der kan bevise at der er liv efter døden, end din egen direkte erfaring. Meget kort fortalt: Hvis du nu kontakter din bedstefar, som måske døde før du blev født, og din bedstefar fortæller dig noget du på ingen måde kunne vide uden at have talt med ham direkte, så har du et bevis for at han lever videre i en eller anden form. Her kan du se og høre Bruce i en optagelse fra hans workshop her i Danmark i 2007 komme med en længere udgave af den forklaring:

Bruce Moen on how to make contact in the Afterlife from Anja Lysholm on Vimeo.

Der er tit tale om små og subtile beviser, men får man nok af dem, vil ens overbevisninger på et tidspunkt bevæge sig i retning af at der nok er noget om snakken. For nogle sker det øjeblikkeligt, for andre (som Bruce selv) tager det flere år. Men Bruces workshop er et rigtig godt sted at starte hvis du gerne vil lave din tro om til viden. Her på bloggen kan du forvente flere fortællinger om nogle af de beviser som deltagerne på hans workshops har fået med hjem. Jeg håber du har lyst til at læse med.

One thought on “Kan man virkelig bevise efterlivet? Ja, man kan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.