De andre siger at det her kan ændre dit liv!

“Denne workshop kan ændre dit liv”, læser jeg – på hjemmesider der handler om den workshop jeg nu for alvor skal i gang med at holde her i Danmark. Det er store ord, synes jeg. Så store at jeg ikke tør bruge dem som mine egne. Endnu da. Men jeg tør godt referere til dem, for der er noget om snakken. I hvert fald ifølge min gode veninde som var så rar at være prøvekanin på en af de private workshops jeg har holdt i løbet af den sidste måneds tid for at øve mig. Her er hvad hun lige har skrevet til mig da jeg spurgte om hun ville fortælle hvad workshoppen havde betydet for hende:

“Man læser så tit, på bagsiden af bøger og på diverse kursussider, at “det her vil ændre dit liv!”, og jeg tager altid den slags med et gran salt. Men nu er der gået en måneds tid, siden jeg var på workshop med Hemi-sync, og jeg kan lige så godt sige det, som det er; de to dage med mærkelige lyde i ørerne har faktisk ændret mit liv. I hvert fald blev det for mig startskuddet til et helt nyt forhold til både mig selv og – store ord, jeg ved det – Gud, som stadig udvikler sig dag for dag. Og jeg tror aldrig, mit liv bliver helt det samme igen. Og gudskelov for det.

På workshoppen kom jeg i kontakt med nogle meget dybe lag i mig, som længe har været en hindring for en dybere kontakt med det guddommelige og mig selv, og de lag blev der kastet lys på under flere øvelser på workshoppen. Siden er det lys bare blevet større og større.

Ord er fattige, når jeg skal forsøge at forklare, hvad det er, der er sket. Men noget i mig – en ny villighed, en ny bevidsthed, en ny overgivelse til det, der i virkeligheden er mig; Selvet – er blevet født i mig. Det startede på workshoppen, og siden er det, som om jeg gennem bøger, meditation og flippede hændelser i hverdagen bliver ført videre af den vej: Vejen Hjem. Hjem til Gud og Selvet. Og den vej har jeg ledt efter, så længe jeg kan huske. Det lyder måske højtravende, men sådan føles det slet ikke. Det er den mest naturlige følelse, jeg nogensinde har haft. Følelsen af, at også jeg har et formål. Og en vej. Følelsen af kærlighed.

Før workshoppen var Universets, Guds, Altets, kald det hvad du vil, kærlighed et begreb, jeg kun havde hørt og læst om. På workshoppen mærkede og erfarede jeg den. Og jeg fik et lillebitte, men ufatteligt smukt glimt af hvem jeg er, hvem vi er og hvad meningen med det hele er. Og lige siden har jeg kunnet tude over en regndråbe på et blad, en snegls langsommelighed og udtrykket i en hunds brune, klare øjne. Men mest af alt tuder jeg over al den kærlighed, der findes til os. Og til mig. Og jeg ved, at jeg i virkeligheden er det alt sammen. Så nej, mit liv bliver aldrig det samme. Heldigvis.

Jeg er så dybt taknemmelig for alt det, den workshop satte i gang, og jeg er så spændt på, hvor det kommer til at føre mig hen. Tak tak tak!”

Jeg burde egentlig ikke lægge ud med at fortælle dig om workshoppen på den måde, for er der noget der kan bremse for ens egen oplevelse af tingene, så er det forventninger. Det kan du læse mere om her: Spænd ikke ben for dine sanser Men jeg kan altså ikke lade være alligevel, for det vil nok være svært at få dig med på en workshop hvis det mest overbevisende jeg kan sige, er “det må du selv finde ud af”. 😉 Så nu har jeg gjort det – skruet dine forventninger op. Undskyld. Måske skal du i stedet bare læse den helt jordnære beskrivelse af workshoppen her, og se om du har lyst til at tilmelde dig.

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Jeg kommer gerne andre steder hen og holder workshops hvis du ikke lige kan komme til mig. Læs her hvordan det i så fald kan foregå.

3 thoughts on “De andre siger at det her kan ændre dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.