Held kan læres: Livet med Hemi-Sync – dag 16

Ifølge Joe Gallenberger, underviser på Monroe-instituttet (bl.a.), er held noget der kan læres/dyrkes. Jo gladere man er, jo mere man er i hjertet, desto heldigere er man. Ultrakort sagt.

Joe underviser på Mc2/SyncCreation, et kursus i psykokinese, healing og manifestation, og han har lavet de dejligste guidede meditationer med særlig fokus på det. Hver og en af dem gør mig simpelthen så stjerneglad! Så jeg er faktisk ligeglad med om de “virker” – jeg ville bruge dem uanset hvad!

Man kan jo sige at den eneste grund til at vi ønsker os noget, er at vi tror vi vil blive gladere når vi har det. Så hvorfor ikke skippe mellemstadiet og gå direkte til glæden? Det kan jeg med hans meditationer.

Den jeg har brugt i dag, hedder Liquid Luck. I den bliver man guidet til at lave en magisk “drik” som kan forøge ens held (så kan man fremover forestille sig at man tager en tår inden man skal noget hvor man har brug for held).

Jeg har lavet den mange gange, og (fordi!) jeg elsker den. Det er sjovt at forestille sig at man står i sit eget laboratorium og bikser en trylledrik sammen – med farver, røg, glitter og hvad man ellers har lyst til at forestille sig undervejs. Det kan lyde fjollet, men hvad gør det når man bliver GLAD af det?

Det man putter i sin drik, er: Glæde, taknemmelighed, overflod, medfølelse, kærlighed, påskyndelse og held. Forestil dig at tage en tår af det hver dag: Aaaah!

Joe har i øvrigt skrevet en bog hvor han fortæller om den måde at arbejde med held på. Der skete det da han udgav denne her meditation, at det begyndte at vælte ind med e-mails fra folk der havde brugt den, og samme dag havde de vundet en bil, fået deres drømmejob, var blevet erklæret raske, fået solgt deres hus eller på anden måde været virkelig heldige lige pludselig.

Jeg har (endnu) ikke haft de samme vilde resultater med lige den, men jeg vandt faktisk en tusse på et skrabelod en dag hvor jeg havde brugt et par af hans manifestationsøvelser, og det var da ret heldigt. 🙂

Men som sagt: Det ultimative vi forsøger at manifestere, er i virkeligheden glæde, og denne guidede meditation gør mig vildt glad!

Her kan du se hvordan jeg så ud en dag jeg havde hørt den (hov, rettelse: Det var vist egentlig hans Abundance Waterfall jeg havde hørt der – men virkningen er den samme ;-)):

https://www.instagram.com/p/BHzhiMkg2Lg/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.