Fødselsdag og mere held! Livet med Hemi-Sync – dag 18

FødselsdagJeg har 45-års fødselsdag i dag, og jeg har haft en dejlig dag med et væld af hilsner og – som det ses på billedet – blomster og chokolade. Gid alle uger startede sådan! 😀

Jeg har dog arbejdet på en hasteopgave hele dagen, så det er blevet til koncentrationsmusik, koncentrationsmusik og mere koncentrationsmusik. Igen igen. Dvs. Baroque Garden, Remembrance (den har jeg vist ikke nævnt før i disse indlæg), Elation og Breakthrough for Peak-Performance i ét væk.

Men der er også sket en sjov lille ting: Så du at jeg skrev om meditationen Liquid Luck forleden? Den hvor man laver sig en trylledrik man mentalt tager en tår af, og så har man en heldig dag? Den brugte jeg i dag – altså “tog en tår af den” – inden jeg gik over for at handle. Faktisk fordi jeg gik med et skrabelod i lommen jeg havde vundet en 20’er på, som jeg ville bytte til et nyt. 😉

Det nye vandt jeg nu ikke på, men da jeg kom tilbage efter at have handlet og satte mig ved computeren igen, lå der en besked om at jeg havde vundet et fint smykke i en Facebook-konkurrence jeg havde skrevet mig op til lige før jeg gik. Dét var da lidt sjovt. Jeg kan jo ikke garantere at det var derfor, men jeg kan da i hvert fald heller ikke afvise at den virker.

2 thoughts on “Fødselsdag og mere held! Livet med Hemi-Sync – dag 18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.