16 ud af 21 fik bekræftet kontakt til efterlivet

Jeg er lige kommet hjem efter en forrygende uge i Milano. Her underviste jeg 21 italienere i at udforske efterlivet med Bruce Moens metode (som jeg er certificeret i).

Det var første gang jeg holdt kurset på engelsk, og det var første gang jeg underviste så mange i det på en gang, men det gik godt! Jeg så de fleste deltagere tage hjem med varme hjerter og julelys i øjnene (muligvis alle – der var i hvert fald ingen der så ærgerlige ud ;-)), de deler glade beskeder og fantastiske oplevelser på Facebook, og lærerinden her er lykkelig! 16 ud af 21 rakte hånden op da jeg spurgte efter sidste øvelse hvor mange der oplevede at have fået bekræftet kontakt til efterlivet. De resterende kan endnu nå at få bekræftelsen (det sker jævnligt at folk finder bevis for det de oplevede, efter at de er kommet hjem) og så som minimum ud til at have haft gode oplevelser uden også.

Det var bestemt ingen loppetjans at undervise i et andet land, for når nogen stiller spørgsmål på et sprog man ikke forstår, og man får det via tolk, og det er noget indviklet noget, og man selv lige skal oversætte sit svar på det man tror de spørger om, til engelsk i sit hoved og så videreformidle det på en klar måde – også gennem tolk – så … mja, lad os bare sige at jeg var lidt ude af min komfortzone, og det krævede al min koncentration. 😄 Så jeg er ærlig talt stolt af det gode resultat, de varme tilbagemeldinger og af at turde kaste mig ud i det uden tøven.

Når jeg skal være helt ærlig – og det skal jeg – så har jeg nemlig ikke turdet holde kurset på dansk af ren præstationsangst! Bruce Moen har holdt det i København 4 gange, og jeg har været bange for ikke at kunne leve op til ham. Nu har jeg haft min ilddåb, og jeg er ikke bange mere.

Jeg holder derfor også kurset på dansk herhjemme fremover. Det kan du læse mere om – og evt. tilmelde dig – her: Find ud af hvad der sker når vi dør

(OBS! Tilføjet i maj 2019: Tallet er nu steget fra 16 til 17, da en fra kurset for nylig meldte tilbage at noget familie nu havde bekræftet den kontakt hun fik, som ikke havde passet på nogen af de andre på kurset. Og sådan sker det ofte – bekræftelsen kommer, men forsinket. :-))

Jeg fik roser af en glad deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.