Hvad betyder det at tro på et liv efter døden? Podcastepisode #02

Jeg har flyttet indholdet fra deneneside.dk over på bloggen her.


At tro på at vi lever evigt, er noget der uvægerligt kommer til at påvirke hele ens livsholdning. Troen på evigt liv er så at sige grundholdningen for alle andre holdninger. Nogle ting bliver ganske ubetydelige når man ser verden på den måde. Andre ting kommer til at betyde alt. Min påstand er slet ikke at ikke-troende ikke har eller kan have samme livsværdier (det kender jeg nemlig mange der har), men da jeg kun kan vide hvad der er sandt for mig, må jeg nøjes med at beskrive hvad jeg tror mine egne overbevisninger har af betydning for mit liv.

Hvilken betydning tror du det har for dit liv og dine holdninger at du tror – eller ikke tror – på et liv efter døden?

Kommentarer er velkomne enten på Facebook eller under indlægget her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.