Du skal ikke tro på mig

Jeg sidder i øjeblikket og arbejder på at oversætte Bruce Moens 5. bog “Afterlife Knowledge Guidebook”. (Du har muligvis allerede stiftet bekendtskab med den hvis du er en af dem der har været i gang med prøveudgaven af hans online-workshop.)

Bogen starter sådan her: “På en lummer, vindstille dag i Minnesota sad min far og jeg i en lille robåd på en rolig sø og fiskede. Vi kom ind på nogle af de ting jeg havde opdaget om hvor vi kommer hen, og hvad vi laver efter at vi er døde. Far sagde: “Tja, vi kan bare ikke vide det før vi dør.” Men nogle år senere da jeg sad hos Far som nu lå i koma på et hospice og var hastigt på vej mod enden af sit fysiske liv, betragtede jeg Mor som var død nogle år tidligere, besøge Far for at gøre hans overgang blidere. Under vores første besøg efter at han var død, var hans første ord: “Nå, Bruce, du havde vist ret i at dette sted fandtes.””

Og det får mig til at tænke på: Når det gælder troen på et liv efter døden, er der så netop tale om tro for dig? Tænker du også “vi kan jo bare ikke vide det før vi dør”?

Jeg synes noget af det der er rigtig interessant ved Bruce, er at han taler om viden – ikke om tro. “Afterlife Knowledge” er det han underviser i – altså Viden om Efterlivet. Man sidder ikke til hans workshops og får serveret en masse af hans overbevisninger som man så kan tage til sig eller lade være. Det er en praktisk workshop hvor man får syn for sagn.

Skulle du have lyst til at bytte din egen tro ud med viden, så er der stadig nogle pladser tilbage på hans workshop her til maj. Læs om den her: Workshop med Bruce Moen

Men ligesom du ikke bare skal tro på Bruce når han siger at der er et liv efter døden, skal du selvfølgelig heller ikke bare tro på mig når jeg siger at det er en fantastisk workshop. Så jeg har spurgt et par af dem der var med sidste år, om de ville fortælle hvad de syntes, så jeg kunne dele det med dig – og det ville de heldigvis gerne. Her er hvad de skrev:

“Workshoppen gav mig en bekræftelse på efterlivet. Hvilket betyder at jeg nu ved, at den dag mine nærmeste dør, kan jeg stadig have en samtale med dem. Dét er vidunderligt.”
Lana Bos

“Jeg havde i 2011 brug for nye udfordringer omkring det alternative. Det var både i forbindelse med direkte afdødekontakt samt det at få lov til at udforske denne spirituelle verden mere intents end man når i hverdagen. Og da jeg ligesom havde besluttet at jeg ville på et mere uddybende kursus, dukker der en meddelelse op fra Anja Lysholm om netop et sådan kursus. Jeg læser om selv kursets indhold og var slet ikke i tvivl om at det var det jeg skulle, så jeg tilmeldte mig med det samme. Derefter finder jeg ud af at Bruce Moen har skrevet adskillige bøger, om netop dette emne, men beslutter mig for ikke at læse hans bøger, før efter kurset. Selve kurset oplevede jeg som fokuseret men med plads til egen fri tolkning af vores opfattelser og oplevelser under hele forløbet i kurset. Men også det at vi selv i fællesskab med Bruce Moen kunne fortolke de ting vi oplevede efter de øvelser vi blev præsenteret for, var en meget stor oplevelse for mig.
Bruce Moen er en meget varm, hjertelig men også meget dedikeret i kursisternes velbefindende. Han er en person som giver ro omkring sig, så man har den ro og balance for at udøve de opgaver vi blev stillet overfor under kursets forløb. Jeg fik utrolig meget ud af kurset personligt, fordi det gav mig en større styrke i det jeg oplevede i hverdagen men også det at kunne styrke sig selv i enkelte teknikker både som privat person og som behandler i mit Bijob (siden 2004) som clairvoyant og healer.”

Channie Knudsen

“Fantastisk mand som stærkt kan anbefales at stifte bekendtskab med hvis man er blot det mindste nysgerrig om store og små ting.”
Karina Marie Pilgrim

Jeg håber du har lyst til at være en del af dette års hold af nysgerrige mennesker der gør deres tro til viden. 🙂

Læs mere om workshoppen her: Viden om Efterlivet med Bruce Moen

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Skulle du have lyst til at snuse lidt til materialet inden du evt. tilmelder dig, kan du lytte til et par lektioner af min danske oversættelse ved at tilmelde dig nyhedsbrevet ude i højre side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.