Du vil simpelthen ikke gå glip af det her

Jeg beklager at emnefeltet på det her indlæg lyder som en standardsalgsgassætning. Sådan er den ikke ment. Jeg skriver derimod med en varm, varm anbefaling: Se denne her YouTube-video – 1½ times foredrag med William Buhlman om udforskning af bevidsthed – og vigtigheden af at gøre det selv.

https://www.youtube.com/watch?v=kt_8aOzT92E

Jeg troede egentlig ikke selv jeg orkede se så langt et foredrag med ham. Jeg har læst et par af hans bøger og tænkte at han nok ikke sagde så meget nyt her. Men nu gjorde jeg det, og for pokker, hvor er det godt!

Måske vil du blive udfordret og provokeret – jeg blev – på den fede måde! Og jeg elsker det. Det håber jeg også du vil.

5 thoughts on “Du vil simpelthen ikke gå glip af det her

 1. Hej Anja

  Når jeg klikker på din video viser den, at den er sat til “privat”. Jeg har dog selv fundet den via Youtube. Jeg er en smule skeptisk hvad disse ting angår, men besluttede mig at se hele videoen igennem på trods af, at den var lidt lang. Den var faktisk rigtig god, og jeg tog mig selv i at tænke, at det var noget som jeg gerne vil eksperimentere med. Har du selv oplevet de såkaldte “ud af kroppen” oplevelser?

 2. Hej Sasa

  Ja, det har jeg – flere gange. Desværre har jeg endnu ikke opnået at kunne kontrollere det sådan som Buhlmann kan, og min disciplin er for slap til at jeg virkelig har givet den en skalle med træningen, men en skønne dag … 😉

 3. Hej Anja, Jeg glæder mig over din interesse fordi så ved jeg i det mindste at der er en foruden mig her i landet der interesserer sig for det samme som mig, selv kender jeg ingen personligt.
  Jeg så også William Buhlmas fine foredrag forleden dag, jeg synes det var fremragende og det glæder mig at han er blevet mindre tør og teoretisk på sine gamle dage. Jeg var dog forbavset over nogle af de ting han sagde, dels sagde han at afdøde forbliver i den Astrale verden til de fødes igen, det er efter min opfattelse ikke sandt. og så er det både Monroes, Buddhisternes og hans opfattelse at det gælder om at “flygte” fra Jorden når man dør, efter min opfattelse er vi her kun af egen fri vilje, det er ikke noget fængsel og vi er her kun så længe vores højere bevidsthed ønsker vi skal være her, og det normalt ligeså længe vi får noget ud af det personligt. Og studsede du ikke også over Buhlmas svar til sidst: at han helst ville undgå sin sjælelige og jordiske familie efter døden, som terapeutuddannet fik det virkelig lamperne til at blinke hos mig!!
  Men skidt med det! Det viser jo bare at han heldigvis kun er et normalt menneske ligesom alle os andre, trods hans fantastiske evner.
  Selv kan jeg ikke foretage ud af kroppen oplevelser bevidst. men jeg har prøvet det i en form for vågen søvn hvor jeg kunne gå igennem lukkede døre. Jeg har også kikket ned på min egen krop i den Astrale verden som Bruce Moen taler om, og der var jeg en lille tyk Buddha- agtig person i skrædderstilling med et sort lændeklæde der leviterede istedet for at gå. Det var meget mærkeligt og oplysende for mig at opleve, at mens vi går her på Jorden i en fysisk krop, så har vi samtidig andre legemer andre steder der er ligeså virkelige som den fysiske vi har her. Det var virkelig en øjenåbner for mig!
  Jeg savner lidt kontakt med andre mennesker der har den samme interesse som mig/os så kender du til sådanne steder i Københavns området er jeg meget interesseret.
  Igen! Tak for din fremragende side og arbejde, det “varmer” længere væk end du tror!
  Vh. John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.