Hvad går du glip af i jagten på noget andet?

Der er jævnligt nogle der henvender sig til mig fordi de har læst Robert Monroes bøger og gerne vil lære at mestre ud af kroppen-tilstanden, så de kan opleve alt det fantastiske han har skrevet om i sine bøger. Og det kan jeg godt forstå. Det vil jeg også gerne. Det gode ved en bevidst ud af kroppen-oplevelse er nemlig at man ikke er i tvivl når man har den, hvorimod andre ikkefysiske oplevelser kan virke noget mere subtile, og man kan nemt komme i tvivl – var det bare noget jeg fandt på?? (Løsningen på den udfordring kommer jeg ind på længere nede.)

Men jeg underviser ikke i at få ud af kroppen-oplevelser. Jeg underviser dog i at opnå de grundlæggende bevidsthedstilstande som Robert Monroe foretog sine ud af kroppen-rejser fra. “Ud af kroppen” er bare ikke noget fokus – og der er så rigeligt man kan opleve mens man bliver i den!

Problemet med at jagte én bestemt tilstand eller oplevelse intenst, er at man risikerer at gå glip af en hel masse andet. En anden udfordring er at man faktisk ikke kan forestille sig hvordan noget man ikke har oplevet før, føles, så ved at tro at man kan, kan man også blokere og gå glip af hvordan det faktisk føles. Man kan afvise noget der i virkeligheden er helt rigtigt, fordi det ikke føles som man havde forestillet sig. Det virker måske “for nemt”, og man har hørt at det skulle være svært. Men måske dem der synes det er svært, er dem der tror det skal være på en bestemt måde for at det virker. 🙂

Så mit råd er altid (selv om det er lettere sagt end gjort hvis man virkelig ønsker sig noget): Stol på processen. Din nysgerrighed er den vigtigste faktor. En åben “lad os se hvad der sker”-holdning får dig sandsynligvis længere end en indædt stræben efter noget du ikke engang ved hvad er endnu.

Og det kan man måske sige om alle områder af livet: Hvad går vi egentlig glip af i jagten på noget andet?

Hjemmeworkshops er populære

Her i marts har jeg forsøgsvis taget mine workshops hjem i stuen for kun 3 deltagere ad gangen. Det viste sig at være en ret populær løsning, for jeg fik hurtigt hele 3 marts-weekender optaget af workshops. Nogle vælger endda at tage til København fra Jylland fordi den nu billigere pris gør det muligt uden at blive ruineret. Det er jeg vildt glad for – men jeg kommer selvfølgelig også gerne den anden vej.

Er du interesseret i en hjemmeworkshop, så kan du læse mere om den mulighed her. Jeg var i tvivl om om det virkede underligt for folk at skulle hjem i min private stue, men det hold jeg lige har haft, var enige om at det da var meget hyggeligere end et workshoplokale, og at de faktisk ville foretrække hjemmeworkshops. Så nu tør jeg godt sige: Kom bare – det bliver superhyggeligt! 🙂

P.S. Hov, jeg glemte løsningen på udfordringen “er det hele bare noget jeg finder på?”. Løsningen er at have en intention om at få verificerbare oplysninger med sig tilbage, og stille og roligt kan man opbygge tillid til det man oplever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.