En undervurdering kan blokere for nye spirituelle oplevelser

“Nu holder du altså op med at sige at du ikke ka’ noget!”, sagde min gode veninde en dag hvor vi snakkede om vores oplevelser med at sanse det ikkefysiske. Det er nemlig noget hun har hørt mig sige rigtig tit. Måske siger du det samme – til dig selv og andre?

“Jeg er ikke sådan en der kan mærke energi”

“Jeg er ikke sådan en der fornemmer ting”

“Jeg er ikke sådan en der kan tale med afdøde”

“Jo jo, der var da noget, men det var nok bare noget jeg bildte mig ind”

“Det var jo bare …”

Bare. Et lille ord der i sig selv er med til at trække det man siger, ned på et niveau hvor man sikrer sig at man/andre ikke forventer noget. Jeg blev opmærksom på det sidst jeg var på Monroe-instituttet hvor vi delte vores oplevelser efter en øvelse, og vores underviser Penny Holmes bad os fjerne ordet “bare” fra vores ordforråd, fordi det i den grad kunne være med til at blokere for nye oplevelser når vi undervurderede dem vi havde haft.

Så nu øver jeg mig i at eliminere det fra mit sprog. (Jeg bruger det nemlig alt for meget i mange andre sammenhænge også.) Det passer ikke spor at jeg “ikke ka’ noget”. Jeg har oplevet både klardrømme, ud af kroppen-oplevelser, afdødekontakt, healing, forudanelser og meget andet. Det er bare så utrolig nemt at glemme de ting der ikke sætter et fysisk aftryk i ens omgivelser.

Jeg ved ikke om du selv har en spirituel praksis af en art. Måske mediterer du. Måske træner du afdødekontakt. Måske har du som jeg engang lært Reiki-healing eller en anden form for energiarbejde. Og måske oplever du også hvor alt, alt for nemt det er bare at afskrive oplevelser der ikke er helt spektakulære, som tilfælde eller noget du bare bilder dig ind.

Hold op med det. Det kan som sagt være en hindring for at de spektakulære oplevelser kan opstå. På samme måde som du ikke skal lægge et nyt instrument fra dig fordi det ikke lyder af noget særligt første gang du spiller på det. Alting kræver øvelse, og vi har alle sammen evnerne.

Jeg har før skrevet et indlæg om hvordan forventninger kan spænde ben for dine sanser. Det samme kan en undervurdering af det du faktisk oplever, altså også.

Spektakulære oplevelser kan jeg ikke garantere dig på min Hemi-Sync-workshop hvor du får mulighed for at udforske din bevidsthed (selv om der faktisk er en der siger at den ændrede hendes liv). Men jeg kan love dig at du har mig til rådighed i 2 dage til at få øje på hvornår du evt. spænder ben for de ting du gerne vil opleve.

Uanset om du vil med eller ej, så håber jeg i hvert fald du kan bruge det råd til noget at holde op med at undervurdere det du oplever. Det er et skridt på vejen til en stærkere sansning af det ikkefysiske.

Kærlig hilsen
Anja

One thought on “En undervurdering kan blokere for nye spirituelle oplevelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.