Undskyld!

Jeg har simpelthen været for forsigtig!

Når folk har spurgt mig hvad Hemi-Sync er, har jeg fortalt dem at det er et lydsystem der kan hjælpe dem med at meditere, koncentrere sig og sove bedre om natten.

Og det kan Hemi-Sync. Der er slet ingen diskussion.

Men det kan så meget mere.

Eller rettere: Du kan så meget mere med det.

Jeg har underspillet det lidt fordi jeg simpelthen har været bange for at give folk for høje forventninger. Men det betyder også at jeg simpelthen har talt det ned.

Og det dur jo ikke når jeg faktisk sidder med et af de mest virkningsfulde værktøjer der findes til folk der f.eks. gerne vil opnå ud af kroppen-oplevelser, lucide drømme, nærdødsoplevelser (uden at være ved at dø, naturligvis) og andre udvidede bevidsthedstilstande uden at de skal enten bruge bevidsthedsudvidende stoffer eller meditere i årevis for at opnå en effekt.

Derfor fortæller jeg dig nu:

Er du interesseret i at udvide og undersøge din bevidsthed, at foretage bevidsthedsrejser; er du interesseret i at finde ind til dit sinds fulde potentiale, så du ikke undlade at prøve Hemi-Sync af!

Og du har muligheden helt gratis!

Da jeg godt er klar over at det kan kræve større overvejelser at tilmelde sig en workshop hos mig, så har jeg nu lavet en gratis videoserie.

I den guider jeg dig igennem 3 gratis Hemi-Sync-øvelser der ligner dem jeg bruger på mine kurser. De kan give dig en forsmag på hvordan Hemi-Sync virker på dig, og hvordan jeg guider dig i sådan et forløb.

Der er ikke noget du skal tro på for at bruge Hemi-Sync. Faktisk vil jeg opfordre dig til ikke at tro på noget som helst, men undersøge tingene selv – f.eks. via det fantastiske værktøj som Hemi-Sync er.

Og hvis du kan, så lad samtidig være med at have nogen forventninger. Ikke fordi Hemi-Sync ikke kan give dig noget stort, men fordi forventninger kan være en af de største forhindringer for at noget stort kan ske undervejs.

Og det er derfor jeg tidligere har talt Hemi-Sync lidt ned. Det beklager jeg.

Jeg håber du vil sætte lidt tid af til at prøve det.

Jeg kan ikke fortælle dig hvordan det vil virke på netop dig, for vi er alle forskellige. Du er nødt til at prøve det selv.

Hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev, får du videoerne tilsendt løbende over de næste par uger, og man får den fremover som en af de gratis ting når man tilmelder sig mit nyhedsbrev (så det kan du gøre oppe til højre hvis du gerne vil have den). Jeg håber du vil med på den indre rejse.

(Workshoppen jeg holder, kan du som altid læse om her: Få adgang til dit fulde potentiale med Hemi-Sync. Den næste holder jeg d. 16. og 17. april.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.