Hjerteenergi og glæde: Livet med Hemi-Sync – dag 27

En klode fuld af kærlighedI dag har jeg haft en nydelsesdag der bare har handlet om at være glad (det bestræber jeg mig faktisk på at alle mine dage skal være), så jeg gik på jagt i mapperne på computeren og fandt frem til øvelsen Heart Energy fra Healing Journeys Support af Patty Ray Avalon.

Ligesom Joe Gallenberger laver hun fantastisk dejlige guidede meditationer. Denne havde jeg ikke prøvet længe, og jeg kunne overhovedet ikke huske den, men den var helt vidunderlig.

Man genkalder sig i den forskellige minder og mennesker der giver en følelsen af kærlighed, trækker dem ind i sit hjerte og lader følelsen brede sig til alle celler. Til sidst sender man så al den kærlighed ud til sin omverden – familie, venner, jordkloden, universet – så langt ud man kan forestille sig at komme.

Bagefter var jeg høj af lykke. Anbefales varmt. 🙂

2 thoughts on “Hjerteenergi og glæde: Livet med Hemi-Sync – dag 27

  1. Tak for dine inspirerende ord om disse forskellige albums. Jeg tror du snart har fundet en konvertit med de overbevisende ord du har delt i denne serie. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.