Tror du, håber du, eller ved du?

Der er mange der misforstår interessen for hvad der sker når vi dør. Nogle tror det er fordi man ikke kan bære at vi bare ophører med at eksistere. Nogle tror det er fordi man ikke kan bære dette liv, så man håber på at der venter en noget bedre.
 
Og sådan er det måske for nogle – dem der vælger en tro ud fra hvad der giver dem trøst. Men dem tror jeg nu ikke der er så mange af. Det håber jeg i hvert fald ikke, for det synes jeg er lidt trist.
 
Jeg plejer at sammenligne min interesse for efterlivet med andres interesse for at rejse til fjerne lande. Det interesserer ikke mig en døjt at rejse til Thailand eller Frankrig, men indre rejser finder jeg umådelig spændende. For andre er det omvendt.
 
Mine overbevisninger om efterlivet kommer ikke af hvad jeg HÅBER der sker. (Tværtimod. Jeg ville synes det var utrolig meget nemmere hvis vi bare holdt op med at eksistere. ;-)) De kommer af hvad der synes logisk for mig. Og de forstærkes af mine personlige oplevelser.
 
De personlige oplevelser er VIGTIGE. Uden dem var der tale om blind tro, og jeg har en indre skeptiker der ikke er særlig glad hvis jeg bare bilder mig noget ind. Jeg vil ikke tro – jeg vil vide!
 
Heldigvis stødte jeg for 18 år siden på Bruce Moen. Først via hans bøger og siden personligt hvor han lærte mig sin metode til at undersøge hvad der sker når vi dør. En metode jeg siden har gjort hvad jeg kunne, for at videreformidle.
 
Først nu – efter hans død – er jeg dog direkte trådt ind i lærerrollen (som han certificerede mig til). Og først nu – efter at have haft min ilddåb i Milano for en måned siden – gør jeg det på dansk.
 
Den 27./28. april holder jeg hans Exploring the Afterlife-workshop (på dansk!) i InspirationsCenter Førslev Gl. Mølle i Haslev (der er offentlig transport hertil hvis du ikke har bil).
 
Her vil jeg lære dig:
– at få kontakt til åndelige hjælpere
– at bruge dine ikkefysiske sanser
– at kommunikere med afdøde
– at hjælpe fastlåste sjæle videre og derigennem få større viden om efterlivet
 
Du kan læse detaljerne og tilmelde dig her: Hvad sker der efter døden? – fra tro til viden

One thought on “Tror du, håber du, eller ved du?

  1. Groft sagt, ville jeg også sige, at folk skal holde op med at motivforske i hvorfor andre gør bestemte ting. I en tid hvor vi alle kan fordybe os i præcis det, der interesserer os, er det kun godt, at det går i mange retninger.

    Det ville være særdeles kedeligt, hvis vi alle flokkedes om den samme interesse, og mindske diversiteten. 🙂

    Held og lykke med workshoppen. Jeg er så glad på dine vegne for, at du tager skridtet. Jeg har fuld tillid til dine evner, og hepper herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.