Kreativ skrivning: Livet med Hemi-Sync – dag 7

Illumination for Peak-Performance - god til kreativ skrivningI dag har jeg haft det småskidt (fysisk), og heldigvis har jeg et arbejde med opgaver der (når jeg ikke lige holder workshops) i overvejende grad kan klares fra sofaen under et tæppe.

Og jeg havde faktisk en del at ordne i dag, så hvor jeg normalt på sådan en dag ville have valgt at ligge et par timer med nogle dejlige Hemi-Sync-meditationer i ørerne, har jeg siddet i stilhed og fået tingene fra hånden. Ikke noget med koncentrationsmusik til arbejdet i dag, for jeg havde bare brug for ro.

Her til aften har jeg så brugt lidt tid på at lave nogle øvelser i et onlineforløb jeg følger, og det var noget der krævede kreativ skrivning i min notesbog. Til det brug kan jeg virkelig godt lide at bruge – og brugte altså også i aften – Illumination for Peak-Performance. Den stimulerer min kreativitet og mit skriveflow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.