Riiiing! Der er telefon – det er din tipoldemor

Få kontakt til Efterlivet med Bruce Moen d. 17.-21. maj 2012 – klik her og læs mere!

Kunne det ikke være sjovt hvis man kunne tale i telefon med en afdød? Tanken er faktisk ikke ren science fiction. Bruce Moen har i mange år arbejdet på et apparat som kan skabe hørbar kontakt til afdøde. Dvs. folk der ikke har trænet afdødekontakt, vil på et tidspunkt kunne få kontakt og høre hvad den afdøde siger, uden at have klarhørelse. Er det ikke vildt?

Det er nok ikke et apparat vi kan købe i butikkerne foreløbig, men ifølge Bruce selv er der allerede “noget der virker”. Dvs. han har faktisk fået lyde/tale ud af den, men ikke noget der rigtigt kan bruges endnu. Jeg synes det er en helt fantastisk tanke, og derfor ville jeg lige dele den med dig.

Måske har du allerede hørt det interview jeg lavede med Bruce for noget tid siden, men hvis ikke, er her et link til den del af samtalen hvor han fortæller om et andet spændende apparat som han bl.a. har kunnet måle en Reiki-healers (hans kones) skiftende energi under healing med: What is energy?

P.S. Vil du også møde denne fascinerende mand? Så har du som bekendt chancen om en måned. Læs mere her: Workshop med Bruce Moen. Jeg tror godt vi kan lokke ham til at fortælle om apparatet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.