Vil du vide hvad der sker når vi dør?

Til maj holder Bruce Moen en workshop i København hvor han underviser i en meget simpel metode til at undersøge om Efterlivet er en realitet, dvs. om vi mennesker har et sjæleliv som ligger ud over vores fysiske liv. Metoden  kræver ikke at du tror på noget bestemt, at du har særlige forudsætninger eller særlige evner. Det eneste den forudsætter, er din nysgerrighed.

Den metode du vil lære, går i sin enkelthed ud på at:

1. Du sidder på en stol og slapper godt af ved hjælp af nogle simple vejrtræknings- og visualiseringsøvelser (du behøver ikke være god til at visualisere)

2.Du bliver guidet gennem en lille tur i din fantasi. Det gør du fordi den evne du skal bruge til at få kontakt til Efterlivet, er tæt forbundet med din forestillingsevne.

3. Du forestiller dig at du møder en ”hjælper” som du beder føre dig til en afdød du kan tale med.

4. Du fører en samtale med den afdøde som fortæller dig noget som du har mulighed for at få bekræftet i den fysiske verden. Hvis det viser sig at det du  har fået at vide, er sandt, har du fået en lille indikation af at Efterlivet findes. Får du tilstrækkeligt overbevisende oplevelser af den slags, vil du til sidst have dit helt eget bevis for at vi lever videre efter den fysiske død.

En anden vigtig del af Bruces undervisning er det han kalder ”fremdragelser” (det som i andre metoder bliver kaldt ”hentninger”). Den afdøde du får kontakt til, kan være en der har brug for at blive hjulpet videre. Nogle opdager af forskellige grunde ikke at de er døde, og kan derfor ”sidde fast” et sted i det ikkefysiske. Fordi de er mere opmærksomme på den fysiske verden, har hjælpere svært ved at få kontakt til dem, mens vi fysiske mennesker har lettere ved det. Dvs. hjælperne i Efterlivet har faktisk brug for vores hjælp til at gøre deres arbejde. Og den hjælp vi yder, kan for os være et middel til at forstå hvordan Efterlivet ”fungerer”, fordi vi kan tage med den afdøde og hjælperen når vi har formidlet kontakten, og se hvor den afdøde kommer hen, og hvad der videre sker. Derfra har vi så adgang til at spørge hjælperen om ting vi måtte være nysgerrige efter at vide, eller besøge steder vi er nysgerrige efter at se.

De fleste deltagere på Bruces workshops, får undervejs bekræftet at de de har haft kontakt med en afdød.

Vil du med?

Workshoppen foregår på engelsk og finder sted centralt i København. Klik her hvis du vil med.

Workshop med Bruce Moen 13.-17. maj

3 thoughts on “Vil du vide hvad der sker når vi dør?

  1. Det er min overbevisning at hvis der er et efterliv, så er der et for alle – der er ikke nogle enkelte iblandt os som lyset bare slukkes for fordi de døde på en bestemt måde. Men efterlivet “farves” af de overbevisninger vi har når vi dør, så det kan måske se vældig anderledes ud for en der i depression tager sit liv end for en der dør fredfyldt og mæt af dage. Ikke fordi nogen dømmer dem til to forskellige oplevelser af efterlivet, men fordi de tiltrækkes af noget forskelligt og helt naturligt havner i en energi der er passende.

  2. bror tog sit eget liv og han kom hjem til mig for at vise at han stadig var her,ved at få legetøj til at starte med at sige lyde af sig selv og tænde el tandbørsten m.m så de er der også efter selvmord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.