Åbent hjerte og høj latter: Livet med Hemi-Sync – dag 9

Jeg havde egentlig “planlagt” en blød hyggelørdag i sofaen med gode bøger og sådan, men i stedet har jeg været sådan lidt forvirret, ufokuseret, bladrende lidt i én bog, gloende på en anden, været lidt på Facebook – tja, jeg har bare været sådan energimæssigt splattet ud over det hele. Og pludselig var det meste af dagen gået uden at jeg følte at jeg havde hygget mig eller i det mindste fået lavet noget produktivt i stedet for.

GrineselfieJeg trængte til at komme ned i min krop og finde ind i min kerne, så jeg kiggede i mit store bibliotek af Hemi-Sync-øvelser, og valget faldt på Your Heart’s Song.

Det er en ret lang guidet meditation – den varer en time – og den er ret aktiv. Det er ikke sådan en man bare svømmer hen til. Man arbejder aktivt med sit åndedræt, med visualisering og med lyd. Og det var helt vildt dejligt.

Faktisk grinede jeg mig højlydt igennem det meste af den. Ikke fordi det er en sjov meditation i sig selv, men med vejrtrækningen giver man slip på energimæssige blokeringer, og når det skete, brød min krop bare ud i spontan latter. Noget der er sket ret ofte for mig de sidste 4-5 måneder – hvilket er fedt når det i et par år er kommet ud som gråd.

One thought on “Åbent hjerte og høj latter: Livet med Hemi-Sync – dag 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.