Afsnit 12: Den ene side af skebøjning

Som du kunne læse i et tidligere blogindlæg, har jeg længe drømt om at komme tilbage til Monroe Instituttet i Virginia og lære at bøje skeer, men for et par måneder siden blev jeg utålmodig og bestilte home study-udgaven af kurset, der hedder SyncCreation. Efter at have kæmpet frustreret med det i et par måneder, er det nu endelig lykkedes mig at lære det, og jeg vil da lige vise dig hvordan det foregår. Det var først i går aftes jeg fik fat i det, så jeg er ingen haj endnu og laver ingen fancy krøller på metallet som jeg har set andre gøre, men man skal jo starte et sted. 🙂

Se med her:

Når jeg bliver bedre (man skulle efter sigende kunne lære Uri Geller-tingen og bøje dem uden at bruge begge hænder), skal jeg nok uploade nogle flere videoer hvis du er nysgerrig. Indtil da kan du jo også nyde hende her som krøller sin ske til ukendelighed.

Hun har i øvrigt også denne video der lærer dig at gøre det selv.

Prøv! Og skriv gerne i kommentarfeltet om det lykkedes dig. Hvis ikke, så fortvivl ikke – mig tog det altså nogle måneder. 🙂

4 thoughts on “Afsnit 12: Den ene side af skebøjning

 1. Hvor er det fedt Anja

  Altså en ske et stykke træ, sådanset alt kan dette gøres med 😉 Har du prøvet andet?

  Men fed side du har her forresten!

 2. Hej Michall

  Nej, jeg har foreløbig kun prøvet med skeer, men jeg arbejder videre med det og skal helt klart prøve med flere ting. 😀

  Har du prøvet?

  Og tak!

  Knus
  Anja

 3. Arj hvor VILDT, Anja!!! Hvor er du sej.

  Måske ka’ det også bruges som en slags biofeedback.. hvis du kan mærke hvornår du kan bøje skeen, er det måske også en god tilstand at heale i eller at træffe de rette beslutninger eller hva’ ved jeg.

  Jeg er blevet inspireret til selv at forsøge og vender tilbage, når jeg har bøjet noget. Imponeret over din vedholdenhed, forresten.

 4. Jeg tror nemlig lige præcis det er det det kan bruges til, Pernille. 🙂 En fantastisk træning af det Bruce kalder “placing intent”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.