Afdødekontakt? Det handler om at hjælpe

Afdødekontakt – noget mange af os synes er utrolig spændende. Tænk at kunne tale med de døde. Men hvorfor egentlig beskæftige sig med det? Hvorfor træne den evne? Det handler om at hjælpe!

På denne her side – hos os der stadig er i det fysiske – er der mange mennesker der har mistet et menneske de elsker. Tror de. For vedkommende er der faktisk endnu, men har flyttet sig til et andet plan. Det kan være en utrolig stor hjælp og trøst at få kontakt og vide at ens kære har det godt der hvor de er nu.

På den anden side – hos de såkaldt afdøde – kan der i lige så høj grad være brug for hjælp. Det kan være til at skabe den samme kontakt til dem der lever her endnu, men det kan også være til at komme det rigtige sted hen. Nogle mennesker har nogle overbevisninger før de dør, eller dør på en måde der gør at de kommer til at “sidde fast” et sted når de forlader det fysiske. Det er det sted Bruce Moen med Monroe Instituttets termer kalder Fokus 23 eller Fokus 24-26, også kaldet trossystemterritorierne. Det er meget svært for ikkefysiske hjælpere at få fat i de sjæle der er havnet der, fordi de er tættere knyttet til det fysiske og derfor simpelthen ikke kan få øje på dem. På samme måde som de færreste af os får øje på spøgelser fordi vi ikke lige er “tunet ind på den kanal” her i vores fysiske tilstedeværelse. Men os kan de få øje på, og derfor kan vi faktisk hjælpe de ikkefysiske hjælpere med at få afdøde bragt det rigtige sted hen. Det sted hvor de kan genforenes med deres kære og frit beslutte hvad de nu vil med deres videre eksistens.

Det er det Bruce Moen underviser i på sine workshops. Ikke “bare afdødekontakt”, men hjælp til vores medmennesker – både de levende og de “døde”.

Kærlig hilsen

Anja


Kontakt til en afdød - du kan selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.