En film du må se!

Hvis du interesserer dig for Robert Monroe, ud af kroppen-oplevelser og den slags, så har jeg en filmanbefaling til dig. Monroe Instituttet udgiver en dvd-serie de kalder The Path, og nr. 2 i rækken er lige kommet. Den hedder Beyond The Physical og fortæller en del om Monroes historie, om Hemi-Sync og hvordan det blev udviklet i samarbejde med de første “explorers”, bl.a. fysikeren Tom Campbell. Den fortæller også hvordan det amerikanske militær trænede “remote viewing”-spioner (Skip Atwater som i mange år har arbejdet på instituttet, var leder af det projekt), og der er interview med en af de førende ud af kroppen-undervisere i dag, William Buhlman.

Filmen er netop blevet tilgængelig online, og den koster 4,99 $ (ca. 30 kr.) at se – så har man adgang til den i 3 døgn. Klik for at se en trailer – så kan du jo se om det er noget for dig.

Selv om de i filmen nu taler meget om ud af kroppen-oplevelser, så er det langt fra det de har fokus på i deres kurser derovre. Der er et enkelt af dem der har dét særlige fokus (med William Buhlman som underviser), men ellers er der alverdens andre temaer. Og på min Hemi-Sync-workshop er det altså heller ikke målet at folk skal flyve rundt i lokalet – selv om enkelte deltagere håber på at det vil ske. 😉

Næste workshop bliver d. 6. og 7. juli, og der er 6 pladser tilbage. Hvis du vil med, kan du tilmelde dig her.

Nyd filmen hvis du vælger at se den. Jeg vil købe nogle dvd’er hjem også og tænker på at det kunne være hyggeligt at lave en fremvisning af den et eller andet sted for dem der var interesserede. Ved du hvor man kan gøre sådan noget, er du velkommen til at tippe mig om det.

One thought on “En film du må se!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.