Til dig der ikke aner hvad Hemi-Sync er (eller vil vide lidt mere)

Om 10 dage holder jeg min første officielle Hemi-Sync-workshop, og jeg er SÅ spændt. Altså ikke på hvordan det skal gå, for det bliver helt sikkert en god weekend, men på hvad netop dem der deltager denne gang, “får med hjem”. Det kan nemlig være meget forskelligt, og det er en stor gave for mig hver gang at opleve hvad det giver folk at bruge Hemi-Sync. Det føjer altid noget til min egen opfattelse af hvad det kan bruges til, og deltagerne kommer til at inspirere mig såvel som hinanden.

Men altså … Hemi-Sync … Hvad ER det for noget? Og (hvordan) virker det? Hvis du har tænkt det når du har læst mine indlæg og opdateringer om det, så forstår jeg det godt. Derfor har jeg lavet en lille video hvor jeg forklarer det. Brug 7 minutter på at se og høre hvorfor det kan hjælpe dig med f.eks. at meditere med lethed, koncentrere dig eller sove godt om natten.

Jeg håber det gjorde dig lidt klogere – og måske også lidt nysgerrig, for jeg ville selvfølgelig være glad for at se dig til en workshop. 🙂 Der er et par pladser tilbage til den om 10 dage, og det koster 1500 inkl. frokost at være med. Det er et introtilbud, så du sparer 300 kr. i forhold til normalprisen hvis du hopper på nu.

Skulle workshoppen nu ikke være noget for dig, men Hemi-Sync derimod i sig selv, så kan det være du vil være med i mit nystartede lokalnetværk i København hvor vi vil mødes jævnligt og lytte til en Hemi-Sync-øvelse sammen og dele erfaringer. Det har en gruppe på Facebook som du kan melde dig ind i her: TMI Lokalafdeling København. Det er gratis (eller koster højst sammenskud til et lokale om nødvendigt), og der er ingen krav om at man er med hver gang. Er du ikke på Facebook, så skriv til mig at du gerne vil være med – så informerer jeg dig via mail om nye møder.*

*(Red. 22/6-19: Møderne foregår nu i Førslev Gl. Mølle ved Haslev og koster en 50’er der går til lokalet)

One thought on “Til dig der ikke aner hvad Hemi-Sync er (eller vil vide lidt mere)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.