En hjernekirurgs nærdødsoplevelse – Eben Alexanders “Bevis for himlen”

Udforsk din bevidsthed
Har du hørt om Eben Alexander? Ellers gør du det nok snart, for hans bog Proof of Heaven er på vej på dansk. Han er hjernekirurg og havde ingen tro på eller interesse i noget spirituelt og var overbevist om at de nærdødsoplevelser hans patienter af og til fortalte om, var en illusion skabt i deres hjerne. Altså indtil han selv havnede i koma og fik sådan en oplevelse. Så var han klar over at det ikke kunne være forklaringen.

For en med mine overbevisninger er det superfedt at en videnskabsmand – og lige præcis en der er ekspert i hjernen – får en nærdødsoplevelse (nu hvor han overlevede, altså – ellers er det måske lidt sært at glæde sig over at nogen er ved at dø ;-)). Og jeg kan varmt anbefale hans bog hvor han går i dybden med sin forklaring af hvorfor hans tidligere teori om nærdødsoplevelser ikke holder.

Indtil bogen kommer (den skulle blive månedsbog i bogklubben Psyke & Sjæl til oktober), kan du f.eks.:

Da han var blevet rask og var begyndt at tænke over sine oplevelser, søgte han efter noget der kunne bringe ham tilbage til den tilstand han havde været i, og sørme om ikke han fandt Hemi-Sync (som jeg jo holder workshops i) og Monroe-instituttet. Det har han et afsnit om i sin bog, og du kan se en YouTube-video her hvor han fortæller om det: Nearly an NDE

Og her: Cortical Near Death Experience

Her er en spørgsmål og svar-session med ham fra et foredrag på instituttet:

Han blev ansat der og arbejdede med udviklingen af Hemi-Sync, men efter at han var i tv hos Oprah, blev der så meget bud efter ham at han trådte ud af det, og han har siden udviklet sit eget lignende produkt der hedder Sacred Acoustics.

Så hvis du er interesseret i den teknologi der hjalp ham i en tilstand hvor han kunne finde tilbage til sin udvidede bevidsthed (altså uden at være tæt på at dø igen, naturligvis), så skal du tage et kig på Hemi-Sync. Jeg holder som bekendt workshops hvor vi går i dybden med hvad det kan bruges til (de workshops svarer ca. til de første 2 dage af det kursus han var på, Gateway Voyage), men du kan også købe Hemi-Sync-cd’er eller downloads som du kan bruge hvor og når det passer dig. Spørg endelig hvis du vil have gode tips – jeg er uddannet på instituttet til at hjælpe dig videre med det.

Læs mere, og tilmeld dig evt. næste workshop her.

—–

Bogen kan nu købes hos Bog og Mystik her: Til himlen og tilbage – En neurokirurgs beretning om sin nærdødsoplevelse – Eben Alexander

2 thoughts on “En hjernekirurgs nærdødsoplevelse – Eben Alexanders “Bevis for himlen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.