Falder du tit i søvn med noget i ørerne?

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker guidede meditationer, og jeg elsker også dem man kan falde i søvn til. Jeg bruger også meget at sove med Hemi-Sync i ørerne hele natten. Da jeg begyndte på det for en del år siden, var jeg dog nødt til at finde på den løsning at binde et par højttalere fast til mit sengegærde for at kunne ligge imellem dem og få det i stereo, for jeg forsøgte at sove med hovedtelefoner på, og AV, hvor gør det nas i ørerne når man har ligget med dem i nogle timer og måske vendt sig om på siden så man ligger på dem. Jeg prøvede flere typer og kunne simpelthen ikke forstå at ingen havde opfundet nogle der var behagelige at ligge med.

Men de kom heldigvis! Jeg faldt over SleepPhones for nogle år siden, og endelig var der en ordentlig løsning. Det er et blødt pandebånd med flade hovedtelefoner indeni, og man får ikke ondt i ørerne af dem. Hurra! 

Jeg har jævnligt taget nogle stykker hjem som jeg har solgt på mine workshops, og de bliver altid revet væk, så nu har jeg taget lidt flere hjem og sat dem til salg på min lille webshop med guidede meditationer. Jeg har desværre ikke råd til at have et vildt stort lager af dem, men må tage lidt hjem ad gangen, så jeg håber jeg har nok til jer der måtte være interesserede – ellers hiver jeg selvfølgelig flere hjem. 🙂

Jeg er lidt billigere med dem end andre jeg har set på nettet. Det billigste jeg har set dem til, er 349, og jeg tager 300 kr. Du har også mulighed for at få en Hemi-Sync-sove-cd med oveni for en hund (koster normalt 150).

Læs mere om SleepPhones, og bestil dem evt. her

Tag et kig ind i jordens fremtid

En af mine nyhedsbrevlæsere skrev til mig for nylig om jeg evt. kunne skrive noget om vores udfordringer her i foråret, og om der er noget med at der energimæssigt falder lidt ro på fra sidst i marts. Og sådan noget beskæftiger jeg mig ikke rigtigt med at stille ind på. Jeg er vist sådan lidt mere “indadrettet” at jeg ikke er så opmærksom på om der er fælles energier der påvirker os alle sammen, så det falder mig ikke ind at udforske det.

Men det fik mig til at tænke på en af de mange, mange guidede meditationer med Hemi-Sync jeg har liggende (jeg skal jo gerne kende dem alle sammen), og den har jeg skrevet lidt om her: Tag et kig ind i jordens fremtid. Kort fortalt bliver man guidet en tur kloden rundt og får lejlighed til at se om der er sket forandringer på verdenskortet fra i dag til om et selvvalgt antal år. Der er mulighed for at udforske hvordan den økonomiske situation evt. har ændret sig, hvad der er sket af nye ting på elektronikfronten, hvilken energikilde der er den mest anvendte, og hvilke betydelige opfindelser der er kommet til.

Det kunne faktisk være interessant at lave den i en gruppe og se om man når frem til det samme – det kan være det bliver tema i lokalnetværket en aften. 🙂 (Hvis du laver øvelsen på et tidspunkt og har lyst til at dele, så skriv endelig til mig og fortæl hvad du fik ud af den – så kan jeg jo se om der er sammenfald i det folk fortæller mig).

Er der en øvelse du vil vide mere om?

Jeg har skrevet om øvelse mere her: Guidet meditation for to – styrk jeres forhold, og jeg har tænkt mig at skrive om nogle flere, for der er simpelthen så mange gode, og hvad dælen skal man vælge når man ikke kender noget til dem? Hvis der er en Hemi-Sync-cd du er nysgerrig efter at vide mere om (du kan se dem alle i deres shop her), så skriv det gerne til mig – så kan jeg lave en beskrivelse.

Kærlig hilsen
Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.