Meditation med støttehjul (og et spørgsmål)

Jeg har en artikel i den nye udgave af bladet NaturHelse. Bladet får man som medlem af Landsforeningen Natursundhedsrådet, men er du ikke medlem, kan du hente pdf-udgaven her: NaturHelse januar 2014. Min artikel står på side 22 og hedder Meditation med støttehjul – den handler (nok ikke overraskende) om Hemi-Sync.

Skal jeg komme til Vestjylland?

En læser af mit nyhedsbrev har tilbudt at lægge hus til hvis jeg vil holde en workshop i Vestjylland – nærmere betegnet i Ølgod. Det vil jeg utrolig gerne, men er der mon interesse nok? Hvis du bor i nærheden og ved at du ville tilmelde dig hvis du fik muligheden, så skriv det endelig til mig. Det er et hus hvor der ville være mulighed for at overnatte (det vil jeg i hvert fald skulle, for jeg bor jo i København).

Jeg kommer også gerne til dig

Vil du selv gerne lægge stue til en workshop et sted, så sig til. Jeg kommer meget gerne ud og holder noget i private rammer (evt. også bare en demoaften), og du behøver ikke kunne samle ret mange.

Én plads tilbage næste weekend

Som bekendt holder jeg workshop i København næste weekend, og der er én plads tilbage. Nap den her. 🙂

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Jeg er ved at finde en dato i februar til næste møde i det gratis lokalnetværk i Kbh. for Hemi-Sync-interesserede, for nu har jeg endelig fundet et godt sted vi kan være. Følg med i Facebook-gruppen her, eller skriv til mig hvis du gerne vil være med i netværket, men ikke er på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.