Hans bog ændrede mit liv

I går var det 99 år siden Robert Monroe blev født. Han var en ganske almindelig mand som midt i livet pludselig begyndte at få ud af kroppen-oplevelser. Det var så absolut ufrivilligt. Han troede han var ved at dø, og han var rædselsslagen.

Heldigvis vandt hans nysgerrighed over hans dødsangst, for da ingen kunne fortælle ham hvad det var han oplevede, måtte han selv undersøge det. Og det han kom frem til, var at han var mere end sin fysiske krop. Meget mere.

Siden viede han sit liv til at lære andre at undersøge det selv.

Det var egentlig ikke hans mening at andre skulle læse de noter han skrev de første mange år, men han lod en ven passe på dem engang han skulle på hospitalet til en større operation, og vennen her syntes de var så spændende at han sendte dem til et forlag som gerne ville udgive dem.

Det blev til hans første bog “Journeys Out of The Body” som havnede i mine hænder i 2001. Der havde jeg nemlig betroet en ven en oplevelse jeg ikke kunne finde en forklaring på, og han vidste at jeg kunne finde forklaringen dér: En ud af kroppen-oplevelse.

Jeg kan uden at overdrive sige at mit liv ikke har været det samme siden jeg læste den bog. Ikke fordi jeg siden blev kastet ud af min krop på det ene spændende eventyr efter det andet, men fordi min nysgerrighed var vakt, og jeg nu vidste at der var en metode til at undersøge tingene selv. Og det blev en del af mit livsformål at videreformidle de metoder.

Skal vi undersøge det sammen?

Den 25. og 26. november holder jeg det Monroe kaldte en Excursion Workshop. En udflugt – inden i dig selv. Eller måske langt uden for dig selv. Hvor det nu end måtte befinde sig, det der “mere” vi er end vores fysiske kroppe.

Vi foretager den udflugt ved hjælp af Hemi-Sync. Et helt genialt værktøj til at komme i dybe udvidede bevidsthedstilstande som det for mange ellers kræver en årelang meditationspraksis at opnå.

Som en af mine deltagere skrev:

Jeg var på denne workshop sidste gang, og kan varmt anbefale den! Hemi-Sync er en fantastisk metode til nemt og blidt at opnå ændrede bevidsthedstilstande og komme i kontakt med vores egen indre visdom og guidning. Og Anja er en klar, varm og rolig underviser, der får en til at kunne slappe helt af og åbne sig op for dyb indre ro og indsigt.

Mia Lyberth
Psykoterapeut og mindfulness-instruktør

Det ville være en fornøjelse også at få lov at guide dig trygt igennem processen.

Læs mere om workshoppen, og tilmeld dig her

Jeg håber vi ses.

 

P.S. Er økonomien et problem?

Selv om det er en vildt billig workshop, så kan det være umuligt for nogle at lægge 1375 kr. på én gang. Derfor: Hvis det udelukkende er økonomi der gør at du ikke kan komme med (på denne eller en anden weekend), så skriv til mig. Vi kan altid finde en afdragsordning der passer dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.