Jeg smutter en tur (faktisk to) til USA

Det har været et vildt år. Ikke at der er sket store ting for mig udadtil, men indadtil er der rykket en helt masse rundt. En af de ting der er sket, er at jeg ikke længere tvivler på hvilken retning jeg skal gå. Jeg har brugt utrolig lang tid på at krybe uden om det faktum at jeg virkelig gerne vil beskæftige mig med menneskets bevidsthed og efterliv (som jo faktisk bare er vores nu-liv fra et andet perspektiv). Men jeg har været nødt til at indse nu at det er min vej i livet at beskæftige mig med de ting. og at jeg sgu aldrig kommer videre hvis jeg bliver ved at lave andre ting under dække af at det er meget mere “fornuftigt”.

Hvis du har fulgt med i mine ting længe, så ved du måske at jeg var på Monroe-instituttet i Virginia i 2008, og lige siden har jeg ønsket mig at vende tilbage dertil. Jeg er ellers ikke spor rejselysten (kun i det ikkefysiske ;-)), men lige det sted tager jeg gerne på en lang rejse for! Og det har jeg fået mulighed for nu. Min erkendelse fik mig til at hæve en gammel opsparing og bestille en tur – faktisk to – derover. Den ene tur (til februar) bliver for at blive certificeret til at holde Hemi-Sync-workshops i Danmark. Den anden tur (nu til nytår) er faktisk kun (men hurra for det!) fordi jeg for at tage certificeringen skal have været der to gange, og jeg har jo kun været der én. Det er ikke lange ophold jeg skal på- kurserne varer kun 6 dage – men inden jeg skal af sted, er der en masse at læse på. Jeg skal jo vide alt hvad der er værd at vide om instituttet, Robert Monroe og Hemi-Sync, og der er sandelig meget at sætte sig ind i og skriftlige opgaver der skal skrives.

Det sætter et andet projekt lidt på hold (men kun på hold, ikke i stå), nemlig det projekt jeg har fablet om i årevis: At lave en online-workshop ud af Bruce Moens 5. bog, Afterlife Knowledge Guidebook. Grunden til at det har været så længe undervejs, er at jeg som nævnt simpelthen har gjort alle mulige krumspring for at undgå at beskæftige mig med det spirituelle. Bildt mig ind at det var noget pjat, været bange for at blive sat i bås med nogle spirituelle mennesker der repræsenterer en side af det spirituelle miljø jeg ikke ønsker at repræsentere, overbevist mig selv om at “det er der jo ingen der kan leve af”, og meget andet begrænsende støj, som vel dybest set handler om en angst for ikke at være god nok.

Men det skal være slut nu. 2013 bliver året hvor jeg begynder at holde workshops selv. Jeg kommer også til at invitere Bruce Moen som jeg plejer (og andre, håber jeg), så ham får du stadig mulighed for at opleve. Hvis du ikke allerede får mit nyhedsbrev, så skriv dig op til det ovre i højre side så du ikke går glip af hvornår det sker – hvis den slags altså har din interesse. 🙂

En anden ting jeg er begyndt på, er at lave guidede meditationer (klik på linket hvis du vil se dem). Jeg har altid elsket at bruge sådan nogle selv (det er bl.a. derfor jeg elsker Hemi-Sync), og pludselig gik det op for mig at eftersom jeg både er glad for at skrive, er glad for musik og er professionel speaker, så var det da mere end oplagt at jeg lavede dem selv. Og så passer det jo glimrende ind i min øvrige virksomhed, der som du nok ved, er det forlag der udgiver Bruce Moens bøger.

Jeg glæææder mig til at se hvad det næste år vil bringe. Jeg bliver altid vildt overrasket som mit liv skrider frem. Det er som om planer lægger sig selv og jeg bare skal gå den sti der bliver lagt for mig. Kender du det?

2 thoughts on “Jeg smutter en tur (faktisk to) til USA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.