En åbenbaring? Livet med Hemi-Sync – dag 10

På torsdag holder jeg en af mine gratis Hemi-Sync-aftener, og jeg spekulerede i dag over hvilken øvelse jeg skulle vælge til det denne gang. Jeg faldt over “Moment of revelation” i min mapper med øvelser, og eftersom jeg overhovedet ikke kunne huske hvad den gik ud på, besluttede jeg at prøve den. Og “revelation” – hvem kan ikke godt bruge en åbenbaring? 😉

Desværre var den eneste åbenbaring jeg fik, at jeg i hvert fald ikke skal bruge den på torsdag. Og grunden til at jeg ikke huskede den, var nok at den ikke lige er en af mine favoritter. Den er såmænd udmærket, men jeg vil ikke anbefale den hvis man ikke i forvejen kender Robert Monroe og hans facon. Det er en af hans gamle øvelser, hvilket bl.a. betyder at han selv har lagt musik på. Han spillede orgel og satte selv musik til i starten – med større eller mindre held. I dette tilfælde mindre. Jeg kan godt forestille mig at hvis man hører denne som sin allerførste Hemi-Sync-øvelse nogensinde, så bliver man ikke ret begejstret.

Én besked fik jeg dog med mig tilbage, og det var beskeden “du er støttet”. Og den var jo ganske rar. En anden ting der er værd at nævne, er at jeg havde det bedre i kroppen efter øvelsen. Jeg følte mig småsløj da jeg lagde mig, og havde det bedre bagefter. Sådan virker Hemi-Sync også.

Kunne du tænke dig at høre en Hemi-Sync-øvelse som denne hvor formålet er at få en besked (indefra?/udefra?/oppefra?), så vil jeg i stedet anbefale dig The Visit.

 

One thought on “En åbenbaring? Livet med Hemi-Sync – dag 10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.