En god start: Livet med Hemi-Sync – dag 4

Jeg startede morgenen med Robert Monroes Morning Exercise. Den er dejlig at vågne til, og lader en tænke over hvad man har af planer for dagen, se dem gå godt, og så får man en positiv forventning til dagen.

Jeg har i øvrigt ladet mig inspirere af netop denne meditation til min egen morgenmeditation “Den vigtigste dag i dit liv“. Den indeholder dog ikke Hemi-Sync, men kan bruges hvis du foretrækker noget på dansk.

Udover det havde jeg lyst til at lave en øvelse der hed “One year patterning“. Patterning handler om at se for sig hvilke resultater man ønsker inden for en bestemt periode. En manifestationsøvelse. Og i dette tilfælde handler det så om at se for sig hvor man gerne vil være om et år. Der findes også en “One month patterning“, men i anledning af det nye år, valgte jeg den for et år. Begge øvelser ligger i sæt der er en del af Gateway Experience.

Når Monroe-instituttet kalder den slags for “patterning”, handler det om at når man ønsker sig noget og arbejder på at skabe noget, så skaber man et helt nyt mønster og ikke bare en enkelt ting. Altså man får ikke bare en ny bil, f.eks., men en ny bil med hvad der hører til af olieskift, forsikringstilbud, benzinpåfyldning, vaskehal osv. Så det er godt at overveje det fulde billede af det man ønsker sig. Måske vil man i dette tilfælde faktisk hellere manifestere sig en privatchauffør end en ny bil når man får tænkt over hvad det indebærer. 😉

9 thoughts on “En god start: Livet med Hemi-Sync – dag 4

  1. Super fed start på dagen med Robert Monroes “Morning Exercise”. Bruger den også selv stort set hver morgen, og den virker bare super godt for en god start på dagen.
    Fedt indlæg. Godt og se vi har lidt til fælles. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.